210

симпатяга

преди 9 години

А, и още нещо - азиатските масковски диваци имат брутен вътрешен продукт колкото на една сравнително малка Италия - около 1.7 млрд.долара на година, представяте ли си колко са ***, мързеливи и смотани "братушките"!!! А Италия почти няма ресурси и е 50 млн.човека. Деемек италианците, които въобще не са най-способните и организирани на света, са около 5-6 пъти по-ефективни от ръшките (и пак да повторя, ония *** колко много ресурси имат и какво-абсолютна нула), муахахаха, ръшки...въшки

209

симпатяга

преди 9 години

азиатски диваци, винаги са си били такива. А до умниците долу, да, САЩ имат дългове, но на тях им дават кредит, защото са супер ефективна и производителна икономика-я да видим, процесори, айфон, инструменти, коли, механика, самолети, манджа, и какво ли още не, така, а я сега да видим руските диваци - лади, москвичи, и всякакви други недоносчета, които никой не иска, аз друго не се сещам, абе добре че диваците имат нефт и други суровини да изнасят, че иначе щяха да са като в Бангладеш...

208

луд гидия

преди 9 години

Сигурно САЩ са по добре от Русия с външния и вътрешния си дълг?Да се благодарят на печатарите си и на това че е приет долара за световна валута за разплащания!

207

пешо

преди 9 години

Като няма хляб да ядат танкове и да пият нефт.

206

Венелин

преди 9 години

Тази статия е стара и невярна едновременно. Да, рублата загуби от стойността си след което рублата спечели стойността си. Американците са очаквали Русия да изпадне в рецесия, ама не. В рецесия изпадна ЕС. Русия по данни в момента бележи растеж и до края на годината той може дасе окаже значителен. Може да са очаквали да затварят предприятия, ама не - заводите им работят с пълна мощност. Тази статия може и да е изглеждала правдоподобна преди 4-5 месеца, но в момента е пародия.

205

Боби

преди 9 години

До украинец 345Въпрос на Гордост е Ан124 защото дори С-17 не го надмина поне по товароносимост. За прототипа Ан-224 Мрия не може да се каже че е Украински защото в ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН ЗАВОД можеш всико да призведеш. Произвдеи една дузина от тези гиганти и им намери постоянна работа и тогава ще говорим.Да най-големия Хеликптер в света е на Мил В-12 но и той си остана само прототип.

204

украинец

преди 9 години

До Боби-----------Антонов Ан-225 Мрия (на украински: Мрiя Мечта) е транспортен самолет, клас 1, произведен в Украинската ССР в края на 80-те години на XX век от Авиационния научно-технически комплекс Антонов и понастоящем e най-големият самолет в света. Максималната товароспособност на Мрия е 275 t, с което той е най-тежкотоварният летателен апарат, строен някога. Шестте турбореактивни двигателя създават обща тяга от 1 377 kN, което го прави най-мощния самолет на Земята.

203

Боби

преди 9 години

До УКРАИНЕЦ 343Мрия е разработена за СССР космическа програма като замяна на предишния работен кон АТЛАНТ. Този самолет е толкова Украински колкото аз съм ***. Произведен в цели ЕДИН броя втори брой Украйна така и не намери Пари да доведе до летателна годност. С него оперира производителя Антонов който между другото е във фалит. Няма думи за твоята гордост.

202

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До Боби----------А Украина замени всички руски *** с качествена стока от Европа и САЩ.Сега тече замяна на руското оръжие с Щатско.Във връзка стози въпрос днес в Бургас кацна най големия в света товарен самолет (украинско производство )--казва се "Мрия". СЛАВА НА УКРАИНА !

201

Боби

преди 9 години

До украинец 341Умнико преди да започне Украинската Криза над 35% от целия стокооборот и в двете посоки беше към РФ, а общо над 50% беше към страни от СССР. В момента тези 50% са ОТРЯЗАНИ от Управляващите в КИЕВ по заповед от САЩ и естествено НАЙ-ГОЛЯМАТА ТЕЖЕСТ на това решение ще се стовари върху обикновените граждани на Украйна.РФ замести произвежданите ракети, двигатели за хеликоптери(след 9месеца), Двигатели за кораби (50% от Китай) и продължава да Импорто замества ударно Укр продукция.

200

украинец

преди 9 години

Украинските потребители отдавна не са в сверата на Русия.Покупката на руска кола или каквато и да е руска стока по света се смята за позор,но в Украина това е престъпление за което може да понесеш и съдебни последствия.

199

Боби

преди 9 години

До кирил 334Май нищичко не разбираш от ГЕОПОЛИТИКА - Един пазар за да е САМОДОСТАТЪЧЕН му трябват около 250 Милиона човека - доказано от историята. РФ е 150 милиона, Китай над милярд, Индия също, ЕС 500 милиона, а САЩ е 330милиона. Цялата галимация на РФ е да има пазар около нея с размер 250 милиона за да могат да се развиват независимо от външни пазари. За това беше СНГ и сега евразийския съюз. Срещу това е и кризата в Украйна да извади от сферата на РФ едни 40 мил потребители.

198

Боби

преди 9 години

До ukrainec 333От бялото население на ЮАР нали? Хе хе хе Айде не се прави на такъв какъвто не си. Независимо че черните вече имат права белите и то най-големите расисти НИКОГА няма да ПУСНАТ КОКАЛА. И да го дадат на Хамерикански фирми. Освен това ДЕНЕЛ е един от големите конкуренти на Хамериканския Военно промишлен комплекс.

197

ukrainec

преди 9 години

Извода е ясен---------Америка победи !Това,че Русия преритва сега като умиращ динозавър е едно следствие от дълго полуидиотско управление и от комунизма.Задача на цивилизацията сега е преритването да не стане ядрено.

196

Разни мисли

преди 9 години

Хе-хе-хе, хубава статия, като за сценарий на филм. Като западен сън в лятна нощ на Марс. ***, този звън не е от камбаните на Кремъл. Това е алармата на часовника. Време е да се събудиш и да напишеш собствен материал а не copy-paste на западната пропаганда. П.С. Твърдя, че всяка прилика с действителни лица и събития е плод на фантазията и пожеланията на Западните средства за масова информация.

195

ukrainec

преди 9 години

До Боби--------------------Аз съм бивш емигрант в ЮАР и затова мога да кажа-ЮАР не е независима държава а направо е Щтат на Америка.Всичко е с американски капитали-80 процента от златото и диамантите се добиват от Щатски фирми и технологии.Населението е проанглийско и проамериканско настроено.

194

Боби

преди 9 години

До Анонимен 330Не съм казвал че дава даром и няма да го кажа. Но да погледнем последния Пример КРИМ.Руснаците върнаха на Украйна цялото движимо имущество. Всички неща ка ВИК и Електроразпределение им изплатиха стойността и след това вкараха Милярди във Военна и гражданска инфраструктура. Естествено граждански фирми ще намажат военните контракти за строителство няма да ползват неефективните военни инжинери при обикновенно строителство.Та кой намазва от това Кримския народ последната "Колония"

193

Алекс

преди 9 години

Хехе Бобито пак се пише спец по всички въпроси. Дано поне ти плащат че ако естествено си толкова зле да му стане жал на човек. :)

192

Анонимен

преди 9 години

Боби"алчност" ,"възползване ".."евтина работна ръка"...все бизнес начинания , а добрата раша дава всичко даром и освобождава за по добър живот.Добрата стара раша има икономика и не е зависима от природни блага като Катар и С. Арабия..ТЯ ЩЕ НИ ОСВОБОДИ ОТНОВОНарода не вярва вече на лозунги и идеали !!!

191

Анонимен

преди 9 години

Бла,бла,бла-затова хамериканците започват да строят нов завод на форд в Санлт-Петербург.щот руските граждани нямали пари,нали