8

Анонимен

преди 9 години

Договор с производител за цената нарушава закона за конкуренцията.

7

ЕU citizen

преди 9 години

Изобщо не ме интересува дупката в лъжливите баланси на КЕВ и НЕК. Интересува ме1. Как е станала таз дупка - кой е взел парите, за да се образува дупката и дали ще бъде съден и осъден, а преди това обвинен от прокуратурата и съда на ДПС2. Как така не се спазват директиви на ЕС за реално потребление от КЕВР? Нали Директивите на ЕС са закони за страните-членки. Т.е. защо КЕВР не е в ЕС и ме праща и мен вън от ЕС?

6

Мото

преди 9 години

Новата Кевър - като старите кеври.

5

Юруд

преди 9 години

Що трййш бе, ти ток не плащаш ли, па вода, па газ, па парно? Трийш, тий, трий, пак няма да ти стигне предатеството и на онзи свят ще ти се пише на твоя, не на господарите ти на сметката. Па ще си вриш в казана, а господарите ти ще се кефят. Юруд.

4

Анонимен

преди 9 години

Жалка работа - Не е нормално цената за разполагаемост да е по-висока и то в пъти от цената за реално произведена енергия.

3

Въпрос

преди 9 години

Цената за разполагаемост , което не е произведена енергия , а пари плащани по юридически и икономически измислици , била намалена с по 15 % и това водело до намаление на дефицита със 100 милиона годишно.Това е недоизказано твърдение , в което липсва частта , как за останалите до 100 % -85% , на американците ще се плащат 600-700 милиона годишно.Това е братска помощ от ,,богатият български народ , за ,,бедният американски по голям брат.защо народа го правят на глупав нашите политици , по точно търгаши , едва ли има нормално обяснение.

2

Анонимен

преди 9 години

Американските централи пак ли ще са на практика спонсорирани от държавата с уникалните договори за изкупуване на тока от тях? Евтиния от атомната централа за износ, а за нас скъпия американски и "екологичен" ток?

1

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Цената на тока е непосилна за повечето български граждани.Не за удържането и, а за намаление трябва да се говори !