10

...

преди 9 години

До КЗащото там ще ги направите да изглеждат на 15-20 годишни автобуси за 1 месец. Не се обиждай, ама в крайнтие квартали особенно за повечето линии които спомена повечето пътници са тъмни субекти които няма да опазят нищо.

9

К

преди 9 години

Не знам кой ги разпределя автобусите по кои линии да се движат стари и по кои нови, но в западните квартали линиите са си почти изцяло със старите автобуси. По 310 карат още икаруси! По 108, 309 и 85, 86 и няколко други - старите МАН-ове закупени преди 15-20 години втора употреба от Франция! Защо новите автобуси ги дава Фандъковица приоритетно само за Младост, Бизнес парка и нафуканите Бизнеспаркаджии, които и без това се возят с лъскавите си коли всеки по отделно и правят мега задръстванията?

8

rainbou1

преди 9 години

Фандъчката се хвали ден след ден за градския транспорт, упорито пренебрегвайки факта, че народа все пак си предпочита личния транспорт, с изключение на метрото.

7

.

преди 9 години

Ако успеем сега да ги запазим и чисти и ненадраскани като метрото ще е супер. :)

6

пена

преди 9 години

София е европейската столица с най-скапан градски транспорт и най-голям процент на ползване на МПС за придвижване. Смешно е че Фандъка е тръгнал да се хвали точно на тема "мобилнст".

5

Анонимен

преди 9 години

Щък, щък, щък.

4

Софиянец-пенсионер

преди 9 години

Дълбок поклон на софиянци , че 25 години никога не гласуваха за БКП-БСП . Това много помогна София да стане един истински Европейски град . По времето на Борисов и Фандъкова всичко тръгна по вода . Браво .

3

щъклев

преди 9 години

ТО БИВА БИВА НАХАЛСТВО,АМА ЧАК ТОЛКОВА,СФ.яРАЗБИ И ДЕМАКРАДИЦИРА ИКОНОМИКАТА В СТРАНАТА,РАЗДЕЛИ Я НА КЛАНОВЕ И ЗА 25 ГОДИНИ НИЩО НЕ ОСТАНА,ОКРЪЖНИТЕ ГРАДОВЕ ОТ 100 АВТОБУСА ОСТАНАХА,ТАКСИТАТА И ТУК ТАМЕ НЯКОЯ ЛИНИЯ,НЯМА ЗАВОДИ,ФАБРИКИ,РАБОТНИЦИ,,КАМО ЛИ ДА ЩЪКАТ АВТОБУСИ.ЩЪКАТ ГЛАДНИ,БОСИ БЕЗ РАБОТА МЛАДИ ДЕМОКРАДИ,ЩЪКАТ С ПО ЕДНО КАФЕ.ВСИЧКО ЗА СОФИЯ,ВСИЧКО ЗА ЩЪКАЩАТА ФЪНДЪКОВА.ТЯ НЕ СА СПРЯ,ДОКАТО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ НЕ ОТИДЕ ЩЪКАЙКИ В СОФИЯ,,СТАНАХА МИЛИОНИ ЩЪКАЩИ ИЗ СОФИЯ,КАКТО ПАРИ,ТАКА И ХОРА.

2

Тони

преди 9 години

Автобусите да не са ***, че да "щъкат"? Журналистите няма ли да престанете да ни показвате ниската си култура. Не ви се получава да сте оригинални!

1

Анонимен

преди 9 години

Да вземат за сменят най-накрая автобусите от линия 413!!!!