49

Анонимен

преди 9 години

Естонците да се надяват Мечока да не вземе да кихне и да ги отвее като пролетно цветенце. Както се напъват така и ще отлетят в морето.

48

Анонимен

преди 9 години

Върха на цинизма е съседите един по един да искат помощ и включване в отбранителен съюз а ти да наричаш това "агресия"

47

Анонимен

преди 9 години

Ами Путин претендира, че иска да поправя "най-голямата геополитическа катастрофа на 20'ти век" както нарича разпада на СССР. Балтийските държави какво ги чака според теб ако тръгне да го изпълнява това?

46

до украинец

преди 9 години

Щом за теб е нормално една държава, без значения коя, да има военни бази навсякъде, няма какво да се говори с теб. Но е типично за *** без самочувствие де...

45

украинец

преди 9 години

До Възмутен..,-------------------------- България е нашарена от управления на МВР нали така ?Правилно ли е да бъде нашарена и от управления на престъпниците ?САЩ е нормално да имат бази навсякъде,но Русия не защото е агресор !

44

българин

преди 9 години

Да са живи и здрави естонците-те са създали Скайпа благодарение на който цега говорим ,пишем си и прехвърляме файлове безплатно.Ако Путин им беше и на тях президент Скайпа би бил военно приложение и не би видял бял свят!

43

Анонимен

преди 9 години

Явно в Естония трябва да има чужди военни части.По-роно Руски сега "Американски" грешканатовски.

42

Анонимен

преди 9 години

България трябва да поиска Атомни бомби,от НАТО и Америка.Като искаме да сме към тях.Или или.Неможе да строим,да строим,и една сутрин да осъмнем,сред Руски воиници.Съ6то и за винаги присъствие на НАТО и запада.

41

Анонимен

преди 9 години

Няма да има никакъв ефект от тия бойни части. Като се взриви ракетата и те ще се изпарят във въздуха за част от секундата.

40

Анонимен

преди 9 години

нема страшно! сега като дойдат американците и почнат с техните военни учения до руската граница, естония ще се успокои!

39

Анонимен

преди 9 години

Брей!. Днес *** от рано са се дрогирали. Ако продължават така скоро ще отлетят към небесата.

38

Анонимен

преди 9 години

Русия прави своите военни учения само на своя територия!САЩ правят ученията си на хиляди километри от Америка, до границата на Русия!Ясно е като бял ден кой кого заплашва.

37

Анонимен

преди 9 години

Бавно,но трайно ДЕМОКРАТИЗАТОРИТЕ от бившите соц.страни,включително българските номенклатурни политически *** и *** - възпитаници на АОНСУ и западните политически централи- стигат до мисълта,че Русия по принцип не започва,но ако участва,то винаги ЗАВЪРШВА войните- ту в Париж,ту в Берлин...В *** им кратуни започва да проблясква въпроса "Що ли еще будеть? "...Мъка!Тежко нещо е животът-особено ако се опитваш "МЕЧКА" да "пошляпаш"

36

Анонимен

преди 9 години

Добре , а защо трябва да му вярваме на Яков Кедми?Само защото е срещу Нато или има някаква друга мотивация ?От къде знаеш тоя Яков при кой е на хранилка ?

35

наблюдаващ

преди 9 години

Един от най-добрите геополитически наблюдатели и военни специалисти се казва:Яков Кедми.Той е бивш глава, на специалните израелски служби" Натив".Който желае,може да влезе в тубата има доста коментари относно НАТО и Русия,САЩ и ситуацията в света.Неговото мнение,относно НАТО е много негативно!Във всеки един аспект!Той счита,че НАТО нямат никакъв шанс срещу въоръжените сили на Русия в момента...

34

Анонимен

преди 9 години

До АнонименПутин ако пръдне и ония по Балтическо море ще си мислят, че им хвърля атомни бомби.-------Време е Путин да си прегледа стомашно-чревния тракт...

33

Бай Х (хикс)

преди 9 години

От тея всичките коментари, дето ги чета по-надолу не ми са ясни самооооо 2 неща!!! Вас българите- КВО въ интересуват и "бъркат" прибалтийските ливади с население колкото едно КИТАЙСКО СЕЛО??? И другото- Защо не си гледате чуждата аРМИЯ на ваща си територия, ами обръщате очи на други народи и територии, с който нямате абсолютно нищо общо???

32

Румбо

преди 9 години

Tия са големи смешници!И май са доста гузни,та се страхуват толкова от Русия.Ако не се правят на интересни,руснаците въобще и не мислят да ги нападат!Виж ако се правят на големи отворковци,нищо чудно да издухат супата.Ако Русия въобще ще напада някого от НАТО,то това ще е направо САЩ!Другите ще се пръснат като пилци и без удари!Да не би някой в Европа да иска да умира заради Америка?Едва ли,но засега ги е страх да го кажат и си мълчат.

31

Анонимен

преди 9 години

до 20 години ще бъдете малцинство в демократичната си ***. Амин. Към днешна дата над 25% от българската територия, вече не е българска. Искам да скачате и да викате ДЕМОКРАЦИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

30

Анонимен

преди 9 години

С други думи, палячото на конци каза да на поисканото от владетеля постоянно военно присъствие, и да играе ролята на бушон и експериментално джудже, както винаги си е било.