5

директно от кухнята

преди 9 години

Днес един черен на бензиностанцията идва и ми вика-Ей Бро, дай ми една кинта''Колко ,една ли? йес една.Давам му кинтата,а той ми вика дай поне два.Пак се правя на ударен, колко каза викам,абе два,два.ОК. Зема и втората кинта и ми вика,,Абе я ми дай пет,имаш. Ако знаех че е толко нагъл,щеше валат да си остане,ама го запомних добре.

4

Кукувица

преди 9 години

В Африка дават толкова много пари за да купуват оръжия за да си режат главите. По добре е да си купят тръби и да си прокарат вода. Изглежда е по-лесно да се убиват един-друг, отколкото да направят и най-малкото смислено нещо. В Бомбаса къщите и хотелите от англичаните още стоят. Прозорците са откраднати, вратите, кабелите от стените. Като вървиш по улицата рискуваш да те залеят с помия, защото така се изхвърля там мръсната вода- директно през прозореца. И какво очакваме от черните?

3

Анонимен

преди 9 години

Не знам защо африканците си мислят, че някой друг им е длъжен за нещо.Има ли африканка с 1-2 деца както е с повечето жени в Европа и С. Америка.В допълниние, Африка не е само пустинята Сахара, Южна Африка е райскокътче от земята с богатства мове би сравняващи се със Сибир (който през по-голямата чат от годината е скован от лед)Африка има ресурс да се справи сама и да живеят отличен живот.

2

Анонимен

преди 9 години

А няма ли братя ром да се включи с 10 кила медна жица на врата и надпис "Всеки ден изминаваме това разстояние за да накрадем железо" и "Помогнете ни да не работим и да не си плащаме сметките"

1

STAR

преди 9 години

POMOGASH NA HORA KOITO RABOTYAT A TEZI PROSTO GI MARZI. AFRIKA E MNOGO BOGATA . IMA VSICHKO I VODA I ZEMYA. CHERNITE SA MARZELIVI . CHAKAT VSICHKO NA GOTOVO. ARABITE V SEVERNA AFRIKA DA NE BI DA IMAT POVECHE VODA. NAVSYAKADE E PUSTINYA NO NE PLACHAT ZA POMOSHTI. TAKA ILI INACHE TEZI PARI SHTE GI OTKRADNE NYAKOI I PAK SHTE NOSYAT VODA OT KILOMETRI. AFRIKANZI