20

За продажбите

преди 9 години

А, бе Гост, ти не разбра ли, че аWatch не предлага мъжки часовник? Толкова модели: с пеперуди, с медузи, златни, сребърни - но нито един модел не е с кръгъл дисплей, не предлага функция за самозареждане или водоустойчивост в басейн. Поддръжката му е досадно ежедневна. Уви, няма да е ефективен като швейцарско ножче, но излъчването му е някак си - слабохарактерно. Ама какво ли разбирам от дизайн? Още следващата версия на аWatch ще го превърне в непотребен технологичен ***.

19

Гост

преди 9 години

До За продажбитеАма как разбра, че не е от групата на печелившите - вече има близо 3 млн. продажби. И iPhone ли не е бил печеливш, та цели 2 години след появата му акциите почнаха да скачат??? Усещаш ли се какви глупости пишеш???

18

За продажбите

преди 9 години

Цената на акциите, при наличие на борса, стока, купувачи и фактори, влияещи върху цената, е добре дефинирано понятие. Продуктите на Apple Inc. обикновено са харесвани, купувани и ползвани. Този не е от групата на печелившите и, разбира се, цената на акциите отчита тази продуктова издънка.

17

Гост

преди 9 години

До За продажбитеИ сравнявшая продажби на телефон с тези на смарчасовник - естествено, че желаещите да имат такъв продукт ще са в пъти по-малко, но отговарят и бият прогнозите на анализаторите. Айде не толкова тенденциозно боравене с цифричките, а?

16

Гост

преди 9 години

До За продажбитеТой сочеше надолу и след пускането в продажба на първия iPhone, цели 2 години след това. Цената на акциите е комплексно и сложно понятие.

15

За продажбите

преди 9 години

Бърз поглед към Apple Inc. Stock Chart: трендът за пореден ден сочи надолу. Ясно е, че купувачите не се интересуват от цветя и медузи.

14

За продажбите

преди 9 години

Днешният срив на Apple-акциите съответства на велите предварителни продажби. Общо до сега: 1,2 милиона заявени часовника, срещу 5 милиона заявки на денонощие за iPnone 6. Изоставането е над 25 пъти като тенденцията е то да нараства. *** Кук е известен със своята интуиция. Много финансови аналитици посочват свързаност между публичните му прояви като гей и успехите в продажбите на iPnone 6. Но сега тя му изневерява: изявлениято му, че ще дари цялото си богатство, не помага на Apple Watch.

13

Анонимен

преди 9 години

Статията си е открита реклама на новия продукт, но е малко комична. Като няма с какво друго да изпъкнат и тръгнат да ти разтягат лукуми как снимали медузи и цветя и как пригодили снимките за по-малко пиксели, просто няма какво повече да се каже. То 99,9 процента от дисплеите на смартфоните правят това, само че никой от производителите не се е сетил да го използва като реклама. Епъл за пореден път разочарова. Както и да е има хора, които обичат да ги омайват с тъпотии, за да си дават парите.

12

не съм впечатлен

преди 9 години

10,5 мм - по-дебел е и от iPhone 4. Призовавам любителите на Apple-продуктите да изчакат следващото поколение часовници: по-тънки, с по-добра батерия и с по-големи възможности, които бяха обещани, но явно са запазени за следващата версия на продукта.

11

???

преди 9 години

Опааааа Ябълките измислили и фотографията.

10

????

преди 9 години

До Анонимен 7Ама си признай че хода с патентоване на правоъгълника бе гениално а. А патентоването на отключване на Айфоня.... гениално хитър ход.Чудя се кога ли ще патентоват часовника!!!!Не са се сетили за тоалетната чиния че ще ходим до тоалетна след като си платим в Ябълковия пазар.

9

Гост

преди 9 години

Колко много селяни са писали и не са разбрали и грам от написаното и артистичния дизайнерски дух, винаги лежал в основата на Епъл. Жалка картинка е БГ реалността.

8

ha ha

преди 9 години

какъв е този един инчов плазмен телевизор, онази ли работа ще си гледам на него. Сега тези инженерчета да се свържат с нашия тарикат където измислил "вечната" батерия, че ще им е нужна за "плазмата"

7

Анонимен

преди 9 години

До АнонименПич, що не си намериш живот ?

6

до 2

преди 9 години

По скоро ще си купя 48 чушкопека отколкото тая глупост.

5

ПорЦелан

преди 9 години

Все пак един такъв часовник ще остане за поколенията! Той ще има същата функционалност и след столетия - т.е. няма служи за нищо.

4

$

преди 9 години

Тази невидима ръка доста често си натрапва продукцията по медиите.

3

50 нюанса тъпо

преди 9 години

Разкарайте го тоя безполезен *** от очите ми. Откакто Джобс не е между живите, само глупости се раждат в Епъл.

2

vesko02

преди 9 години

Не можем и "безмислени" неща да измислим,обаче даваме оценки.

1

Анонимен

преди 9 години

Съдейки по слабия интерес към тази глупост, до момента само "невидими" ръце я носят.