89

Анонимен

преди 9 години

Вярно ли по закон ако не нарушат контурите на основите не се води събаряне, а реконструкция? Вярно ли олигарсите са си прокарали и такава вратичка в закона?

88

stanik

преди 9 години

Ако хотела се бутне по всички правила на негово място може да се построи такъв само на 3 етажа.А когато берачи на метал(няма договор няма техника на безопастност и Т.Н) го бутнат ще си направят новите 11 етажа това е,а на берачите ще им платят погребенията

87

Анонимен

преди 9 години

Като се има предвид кои са работили не им вярвам грам.Сега целта им ще е да съдерат повечко парички от всеки когото могат.Отишли са за пари и за желязо по собствена воля.

86

Анонимен

преди 9 години

Kade e Gergov sobstveniks milionera ot bkp Bsp mutrite kade sa

85

Калоян

преди 9 години

Горките хорица! В крайна сметка не са отишли да "берат" желязо, а да си изкарат парите с труд. Моите искрени съболезнования на близките. Много жалко, че са си отишли точно такива хора.

84

Анонимен

преди 9 години

onaq svinia prosta e vinovnika raztreliaite go georgi gergov...komunist kapitalist kradec i moshenik .

83

Анонимен

преди 9 години

РЕД и Закон-неща които липсват в България.

82

данъкоплатец

преди 9 години

По добре обяснете кой ДЪРЖАВЕН служител е подписал документите за РЕКОНСТРУКЦИЯ ,но при пълно събаряне на сградата за реконструкция ??? Май май ,това вече не е реконструкция ,май май си е чиста измама и корупция ! Абе защо аз трябва да храня с данъците си тези които ме крадат и мамят отгоре на всичко !?!?

81

Дядо Петър

преди 9 години

Много от участниците във форумите винят за трагедията "разюздания ни капитализъм".И са прави.Защото днешният ни капитализъм е КОМУНИСТИЧЕСКИ - въведен от децата и внуците на слезлите от Балкана преди 70 години шумкари.Които тогава избиха де що имаше свестно и заграбиха всичко в кървавите си ръце.И го стискат и до ден днешен.

80

Lachezar

преди 9 години

"Работниците са били уведомени, че дори и да започне срутване на сградата, те ще имат 30 минути да напуснат. Един от тях е стоял на входа на хотела и е наблюдавал сигналите, които се подават от сина на собственика дали е започнало срутване на сградата, за да се изнесат." Безумия умножени по "x" - където "x" клони към безрайност. Сигрно инструкциите са били при струтване на сградата просто да прелетят на безопасно място.

79

Анонимен

преди 9 години

Некадърността, некомпетентността, немарливостта и невежеството в тая държава придобиват чудовищни размери!!

78

Анонимен

преди 9 години

"Ако можеш да убедиш човек, че има определено време да избяга след като събори носеща колона, значи можеш да го накараш да направи на практика всичко."Всъщност не си прав.Всеки студент от ВСУ или УАСГ днес ще ти каже, че не си прав.Има начини да се премахват носещи колони, макар това да е свързано с предварителното осигуряване, посредством други способи за укрепване.

77

Кукувица

преди 9 години

Ми като похабиха всичкия динамит.......

76

БГ

преди 9 години

Никаква реконструкция не е била планирана. Планирано е било разрушаване и има планове строителство на блок с апартаменти. Плановете ги има в руски сайтове с обявени продажби.Но е написано ремонт а не събаряне, тъй като по закон ако се събори хотел в 100 м крайбрежна ивица не може да се строи поради презастроеното ни Черноморие. И сега след као се разбра, и по думите на строителите, че плана е бил да се събори до основи значи трябва да се направи градинка или възстанови плажа.Такъв е закона сега

75

кали

преди 9 години

Горките работници . С нищо не са виновни . Изкарвали си просто хлябът с честен труд . Герои .

74

Тихомир Томов

преди 9 години

До Анонимен 93 Нали пише , че са имали 30 минути и са гледали дали не прелита Малайзийски и на Джърман уингс самолет , но доста бързо се озовали на бариерата при св. Петър

73

ДО 94

преди 9 години

Това се търси с тяхното убийство НАЦИОНАЛЕН ТРАУР,ТЕЗИ РАБОТНИЦИ БЯХА ПОДМАМЕНИ И ИЗБИТИ,НИЕ НЯМАМЕ НУЖДА ОТ РАДИКАЛЕН ИСЛЯМ ЗАЩОТО СИ ИМАМЕ МАСОНСКИ ЛОЖИ СЛУГИ НА САТАНАТА ОБЯВИЛИ РАДИКАЛНА ВОЙНА НА ПРАВОСЛАВИЕТО

72

Аз

преди 9 години

Може би е редно да се обяви национален траур!Тези мъже станаха поредния курбан за България преди религиозен празник!

71

до 91

преди 9 години

Боцето започна да мачка но Гергов го нямаше и смачка 4 невинни наивника. Но ще продължава да ги дави, и със свлачища да доубива. Помагат и катастрофите. Така жив *** няма да остане.

70

Анонимен

преди 9 години

Давай Бойко мачкай комунистите. Само Герб!