20

АТАКИСТ

преди 9 години

ДРУГАРКО ПЕТКОВА 1 ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛИТЕ НЕ СА АМЕРИКАНСКИ А БЬЛГАРСКИ---ДОГОВОРИТЕ С ТЯХ СА ВЬВ ВРЕДА НА БЬЛГАРИЯ И СЛЕДВА ТЯХНОТО РАЗТРОГВАНЕ-2 АКО НЕ СИ ОТВОРИТЕ ОЧИТЕ ЗА ДА ВИДИТЕ ВРЕДИТЕ ОН ТЕЗИ ДОГОВОРИ --СЛЕДВА ЧЕРВЕН КАРТОН ОТ НАРОДА ----ИЗГОНЕТЕ ЕРП--ЕТАТА ПРЕКРАТЕТЕ ДОГОВОРИТЕ С АМЕРИКАНСКИТЕ КРЬВОПИЙЦИ

19

Анонимен

преди 9 години

Мали от таз глътка въздух май повече няма да можем да дишаме,,,

18

Анонимен

преди 9 години

въпреки ес националните предатели наречени правителство оставиха американските крадци да обират още българия.анатема.вън янките от българия

17

Анонимен

преди 9 години

spomnyate li si edin bivsh politik na ime IVAN KOSTOV koyto podpisa i zagrobi BALGARIA s dogovorite s amerikancite. KADE LI E PROKURATURATA I ZASHTO LI NE SE SAMOSEZIRA?

16

ceci_

преди 9 години

До Gifa"А защо са задлъжняли та сега кредит ще теглят." Защото !!!Държавата!!! ги задължава да изкупуват ел. е-я от американските ТЕЦ-ове и ВЕИ-та по високите цени на които !!!Държавата!!! се е съгласила. От друга страна НЕК е длъжен да продава на социални!!! цени които същата тази държава е измислила. Т.е. НЕК е длъжен да работи на загуба.Освен това, НЕК не може да си реализира проектите (Белене) заради полит. завои, от там ще дойдат още загуби.

15

Анонимен

преди 9 години

....от къде на къде НЕК ще плаща всичко до стотинка на Ковачки, Мовачки и други мафиоти, а на един сериозен инвеститор - не? Защо се врещи толквоа много срещу тези централи след като цената на микса на НЕК е 125 лв, а изкупната цена на едната централа около 100, а на другата около 120? Т.е. техните цени са под средната на НЕК, а истинският проблем идва от фотоволтаиците за 400 лв и вятърки за по 200-300, но те са собственици на разни мастити депутати и им е по-лесно американците да са виновни.

14

Анонимен

преди 9 години

Много е трогателно как се опитват да изкарат тези 2 не особено големи централи виновни за състоянието на енергетиката, за задлъжнялостта на НЕК, за безумните закони с които се разреши ВЕИ-бумът, за "независимата ДКЕВР", за КТБ и за пенсионната и здравна реформи?!?!Вместо тихо и кротко да се преговаря и да се опитат да бъдат склонени за преговори, да ни влязат в положението заради осраните си ***, ние се джафкаме с тях, а хората имат правото да ни осъдят за милиарди заради този дълг.....

13

ceci_

преди 9 години

"към цената на електричеството за износ също ще бъдат добавени "задълженията към обществото добавка за зелена енергия"Колко мило, ГЕРБ отново ще докарат нещата до там че БГ електричеството ще е непродаваемо на външния пазар, т.е. АЕЦ-а и НЕК ще продават по-малко и ще печелят по-малко... за сметка на това ще транзитираме румънска енергия за Турция и Гърция...Господи, откъде се намират толкова калинки/теменужки които мразят "клета майка България"

12

Анонимен

преди 9 години

DOKATO IMA TEC VIDIN RUSE I VARNA SHTEE VSE TUI

11

Gifa

преди 9 години

НЕК, БЕХ - *** по веригата Създадени явно с идеят "Един хора трябва да взимат едни пари". Били задлъжняли. А защо са задлъжняли та сега кредит ще теглят. А кой ще го плаща е ясно.

10

да-м

преди 9 години

Ами нали всичко трябва да се продаде на чужденци без пари, защото държавата била лош стопанин? А българинът добър роб...

9

селяниии прости

преди 9 години

Калинки, Теменужки, Трайчовци и резултата е БГ в криза ,разруха и изолация.

8

Анонимен

преди 9 години

Теменужке, Теменужке и ти ли Бруте???

7

Анонимен

преди 9 години

Има земя-кълбо-екватор,който се огрява непрекъснато в хиляди километри.Само един пояс от фотоволтаици там и ще има ток без пари в целия свят!Доказано е,че ако ползваме само 15% от слънчевата енергия,няма да итрябват никакви други цетрали в нито една точка на света!

6

чекист

преди 9 години

Тази дама е "бавноразвиваща " се. За какъв "южен поток" говори след като ни изолираха дори на срещата в Будапеща. Тепърва ще "ручаме жабетата" които пуснаха във водата Плевнелиев и Боко.А тук госпожа Теменуга е редактирана. Тя каза, че актуализацията обща е 31%-съответно 14 и 17%Като прибавим към това и откровенията на Борисов да шлифера му и българските мерцедеси кгава ясно какви хора карат влака наречен България.

5

Анонимен

преди 9 години

Какъв въздух бе, американците ще си лапнат парите, а за нас заемите. Зелената енергия изсмуква парите с тази висока цена, но никой нищо не прави, нали са техни.

4

Анонимен

преди 9 години

Немците *** ли са,че затвориха 20 атомни централи и сложиха фотоволтаици?При нас обаче трябва да се пробута старата технология с въглищата да се тровиме заради братята американци!На времето,когато се редяхме на опашка за мобифони(радиотелефони),вече се произвеждаха GSM-и,обаче няколко години ни набутваха мобифоните.С всичко е така в БГ!

3

alk

преди 9 години

prodaite i AEC-a na amerikanci i chakaite BG da prosperira

2

Анонимен

преди 9 години

Американците вън от Енергетиката,а соларните и водните централи д продават под цената на АЕЦ!Е тогава ще се оправим!А цената на тока да падне на половина от сегашната,за да дойдат ивеститори да направят заводи в БГ!Чак тогава ако има нужда може да се прави нова АЕЦ!

1

Анонимен

преди 9 години

Даваш ни едни 700 милиона, които си взел като кредит, за да спестиш 1 милиард за десе години. Танту за кукуригу. Боко, Боко, така ако я караш, скоро ще закриваме.