16

Румбо

преди 9 години

Каквото и да се присажда-все е "хардуерна" намеса.Виж,ако успеят да прехвърлят стария "софтуер"(съзнание) в нов "хардуер"(тяло)-ще е абсолютна революция!Не ми се мисли за последиците.....

15

Иво

преди 9 години

Много интересно! Ами да кажем, че главата която ще бъде присадена е на 45-годишен човек, а тялото е на 20-годишен човек? Ще се състари ли тялото или главата ще се подмлади или има ли изобщо начин да се провери процента на състаряване както на тялото, така и на главата?Как ще се свърже главата за гръбнака? Имам толкова много въпроси...

14

Анонимен

преди 9 години

Това е чудесна идея! Може да присадят главата на Цецка Цачевва на тялото на Боко.

13

Анонимен

преди 9 години

Ще бъде голям майтап да объркат тялото с на някоя жена и Валерчо като се събуди да види, че няма нищо между краката .

12

me

преди 9 години

Мозъкът трудно ще го трансплантират самостоятелно, първо защото не мисля че могат да го извадят без да го увредят, второ, няма как да свържат всички нерви в самата глава - става въпрос за уши, очи, нос, език и уста, изход към гръбначния стълб и цялата периферна нервна система. Не мисля, че в близките години някой ще може да навърже толкова нерви правилно. Виж главата се трансплантира по-лесно, трябва да свържеш само гръбначния стълб. Но пак ще има проблем с отхвърлянето. Да видим какво ще стане.

11

Анонимен

преди 9 години

И как ще намерят донор, ми е най-интересно. Трябва да чакат някой да катастрофира и да му се увреди само мозъка, а тялото му да е непокънато или примерно някол с мозъчен инсулт, който всеки момент ще ритне камбаната, при това трябва да е и млад и всичко да стане на момента. Не знам как се планира подобно нещо. Освен да му замръзят тялото, но как ще живее с умрял мозък. Може би ще поддържат някак изкуствено, докато планират трансплантацията.

10

Анонимен

преди 9 години

всичко добре, ще свържат кръвоносните съдове, ще свържат трахея и хранопровод, но гръбначния стълб как ще го свържат???

9

kok

преди 9 години

още през 50те съветски учени присаждат кучешки глави от едно тяло на друго...определено е имало и опити със затворници от лагерите, даваха документален филм по дискавъри има го в торентите

8

Джедай Мастър

преди 9 години

Хайде, а после да присадят глава и на Боко

7

...

преди 9 години

Епа руснаците правиха експерименти с отрязване на глави на кучета още 70 години на миналия век, че даже екои от главите живееха по около 7 - 8 часа след отрязването! Кой знае сега до каде са го докарали! *** единствения начин да се разбере е да се пробва и да се види! Верно, че това е опасно и не морално, както за човек така и за целото общество, ама то в последно време, така или иначе в тая насока има голяяяяяям регрес, така, че ....!

6

ШМЕНТИ

преди 9 години

българите и до луната не вярваха че ще иде човек и гледаха тъпо

5

Анонимен

преди 9 години

Абе, такива експерименти с кучета се правят от 40 години вече. Възможно е, но след операцията ще остане напълно обездвижен заради прекъсването на гръбнака. Все още този номер не сме го изучили.

4

Анонимен

преди 9 години

Тава е добра новина за ***. Вместо да ходи на високи токчета, просто да му отрежат глават и да я присадят на някой двуметров саможертвен донор.

3

антиЕС

преди 9 години

няма как да стане

2

Анонимен

преди 9 години

Глава добре,ама тялото кой си дава?Освен това ако има душа и излети,ще се събуди жив труп като животно ще гледа в една точка,или *** с първосигнална система.

1

Анонимен

преди 9 години

Просто ще бъде едно ювелирно обезглавяване. Как я мислят тая работа, а пък и си вярват.