34

Анонимен

преди 9 години

Да от обичат да изрязват дебелите арматури около колоните,разчитайки,че бетона ще държи сградата.Обикновено с големи чукове разбиват бетона по ъглите на колони и трегери,след което с резачи обезкостяват арматурата.В Добрич в. Новопостроени халета на Метал маяк през 90 те години вадеха арматурите и на 5 6 Етажни административни сгради.Имаше жертви,но не се отказваха.

33

АЗ, проклетникът

преди 9 години

Не бойте се деца за утрешния ден! Накрая ще се окаже, че затрупаните САМИ са решили да берат желязо, защото това не било кражба. Преди това са брали тухли и керемиди, поникнали и небрани с години...През онея години...Тогава брането на тухли и керемиди беше уредено с превоз до местата, където ги правеха за около 15 денонощия...Берачите бяха все още неразвъдени и редовни се приобщаваха в МВР, пардон редовно се интегрираха...

32

LILI

преди 9 години

Не трябва са се случват такива неща,не живеем в 15 век,но моля ви спрете,че по всички новини,телевизии,сайтове се върти все това.

31

всичко е за джилязу

преди 9 години

"спецовете" наредили на няколко "джилизари" да извадят джилязуту от съборетината. Не ми побира умът как са си представяли да разбиват безопасно колони и етажни плочи. Сигурно за да стане по-еФтинджос далаверата не са потърсили майстори на взривни работи и т'ва е. Свършила се Убава раб'та.

30

Анонимен

преди 9 години

Гергов -свинаря от народа ,главния на БСП У Пловдив ,БАЦЕ, е собственик на хотела .абе пак Бойко е виновен бе ,няма как бе ,нали дрОгаре

29

до 38

преди 9 години

До Тиквю и Цветка абе чиче ,само тиквата и цветелина да са -да ги изранимЦветелина не е л и бивша партийна снаха ,драги ,а мутрите от 90 те -те от кои са ,а енергийните и оръжейните фирми -на кого са ,а банкерите виновни за банковите фалити от 97с чий закон ги оправдаха -,а всички от съдебната система -оправдаващи ""капиталистите"" от 1989 г досега от коя партия са?Сергейчо,Доганчо ,майката на Пеевски -Абе до 2009 всичко беше райско бееее ,тогава хоп -Бойко и хоп всичко е зле бееее ,само Бсп

28

до 42

преди 9 години

До Коко ако беше толкова хубаво през комунизЪма -нямаше да падне.Разядена отвътре система -лозунги не я крепят.Евтини енергийни ресурси от ссср -това е крепяло Бгето след 70 те години .Колко пъти е фалирала държавата преди 1989? поне 2 -ама кой да ти каже Единствения вестник работническо дело ли,или Цк на БКП.И нещата построени от хората до 1989г -сега се ползват от същите хора .но ПЕЧАЛБАТА от всичко отива в червените ''капиталисти'' така че пак БКП е 'навласт''-начи трябва си доволен

27

До Коко

преди 9 години

Коко, с кои хора построиха социализма за 25 години, с кои хора строим социаризма сега? И от колко време строим капитализма? Той Бойко дойде на власт 2009 да плаща сключените но неплатени договори на СерГея. Да не говорим че като тръгна работата му направиха преврата от 2013. И пак той построи повече отколкото построиха комунистите за последните 25 години.

26

Анонимен

преди 9 години

До работник И Тиквата е комунага,и Тиквата. В едно гърне *** .

25

Коко

преди 9 години

А бре, минаха 25 години от социализъма (не комунизъма), както казваше Тато (демек Тодар Живков). Па за толкоз години след Девети септември 1944 България беше в първата двайсетица на света. А сега падат хотели. И пак ви е виновен комунизъмът. Ех, демократи, куче у *** не можете да убодете, ама сте експерти по всички въпроси. Айде, весели празници, и да не забравите Разпети петък - ще се наложи да минете под масата в черквата. Може и да пропуснете, ама кой знае какво ви очаква Там, па и кога.

24

АРХИТЕКТ 1ранг

преди 9 години

Ами то не се кърти където ти падне ?После що падна ХОТЕЛА всеки си купил КЪРТАЧ и за 50 лева бута стени включително и на АПАРТАМЕНТИ !!!Обаче това е ПРОТИВОЗАКОНО и МАЛОУМНО е ЛЕКО КАЗАНО !!!

23

Анонимен

преди 9 години

V MOLA BIAT,HOTELI SRUTVAT,HORA ZAGINALI I BITI--NE POSESHTAVAITE PROKLETATA VARNA.

22

Истина

преди 9 години

не мога да ви разбера как може да противопосравяте герб и бсп, след като сите са бивши комсомолски лидерчета и активисти.

21

goro

преди 9 години

Варненски строителни капацитети.

20

юрист

преди 9 години

А какви локуми разтягаха на конгреса преди няколко дена начело с др. Гергов и Миков . Как трябвало да са близко до хората и т.н. простотии и демагогии . Сега Гергов нагледно показа как се грижат за хората от БСП , просто ги убиват и няма виновни. Сега другарите прокурори и съдии пишат причините , но в никакъв случай собственика Гергов няма да е виновен , нали е от нашите .

19

Анонимен

преди 9 години

Копали са носещите стени и накрая им е паднало на главите :D

18

Дане

преди 9 години

Много бетон има за срутване по морето.

17

майната

преди 9 години

То около ГЕРГОВ всичко се срутва!

16

ФАШИСТ

преди 9 години

куфарчетата на Луканов с милионите са в действие - утрепан народ

15

o4evadec

преди 9 години

6ev4eto na stroitelnata firma izpalnitel e ot VELIKITE BALGARI ama molqvise kak ste go sadqt kva otgovornos 6temu tarsqt .da nebi da stava vapros za nekav