17

Анонимен

преди 9 години

ama ako nadupi Sidera toa s golamoto dupe Karaka4anov , male lele 6a go razpori eiiiiii

16

Анонимен

преди 9 години

Еййййййййй......Сидер Оглу бил кьорав ,бе......ха,ха,ххааааааааааааа.....За това га крият под масите -- за да не си удари некъде мъдете по протестите!!!!!!!!!!!!!

15

Kongs - OFF

преди 9 години

Искам да вида бой с кръв и разбити глави , крайно време е в тоа каруцарски Парламент да стане нещо

14

Той е

преди 9 години

Не харесвам Сидеров,и никога не съм го харесвал,но в случая,той казва верни неща!Докога с това слагачество пред САЩ и еврогейовете,какво толкова хубаво видяхме от тях,та е тая раболепност?Откъде-накъде НАТО ще ни ползва за преден аванпост срещу Русия,това наша война ли е?Ама ако стане патакламата,първи ще го отнесем,защо,за американските интереси ли?Нали преди години ни обещаваха,да си вземем дълга от Ирак,като ги подкрепим за инвазията им,какво стана?Тъй ли не си научихме урока?

13

демократ

преди 9 години

искаме мир не ***.

12

искаме мир

преди 9 години

Искаме мир, а не Нато!

11

Do 24

преди 9 години

До Горд Натовец: А ти защо не идеш в САЩ? А да забравих има визички :). Продължавай да им лижеш подметките, може някой ден да не те приемат за човек втора ръка...

10

славянин

преди 9 години

Е.ати тъпият *** - гордеел се че бил 124 килограмов чувал !?

9

ашколсум кара

преди 9 години

Цели 128оки тежи баш воеводата. Ял пил растял и кат другият пехливан поставил *** на тепсията. Имаше разказ от Джек Лондон за един црън пехливан дето за бутилка и счупена пушка си продал племето. Някой чел ли я?

8

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

"Родолюбците" от ВМРО подкрепят САЩ и Новия световен ред, които унищожават България и българите !НФСБ част от която е и ВМРО управляват заедно с глобалистките партии ГЕРБ и РБ. Факт !Глобализмът унищожава еднонационалните държави !Глобализмът изтребва българите и ги заличава от лицето на земята.Какви родолюбци са тогава ВМРО ?Може ли да си истински родолюбец и да си против братска Русия, която ни е освободила от 500 годишно турско робство ?!

7

Драго

преди 9 години

Какво общо има това дали волен е ходил или не е ходил в казарма,или дали има или няма деца това са лични теми които нямат нищо общо с политиката,може по здравословни проблеми да не е ходил в казарма или и по здравословни проблеми да няма деца.Като няма за какво да се хванете и търсите под вола теле,още преди 10 години Волен ги говореше тези неща които ще се случат и стават вече,има архиви четете.

6

Анонимен

преди 9 години

САЩ са заплаха,а ние "партньорите" им сме опитните им мишки.Българския народ остана без достойнство благодарение на *ите янки..Атомна бомба за янките които си мислят че целия свят е техен.Повече джихадисти трябва да има в САЩ...И САМО АТЕНТАРИ ЗА ТЯХ ДА ВИДЯТ КОН БОБ ЯДЕ ЛИ!!!

5

Анонимен

преди 9 години

а маси, пластмасови маси за укритие имаще ли.

4

Анонимен

преди 9 години

Как може да искат задължително гласуване тия циркаджий.

3

АБВ

преди 9 години

Хора, не се пънете да пишете коментари на глупостите на депутатите. Нали всички знаем, че за пари ще приемат всякакви закони. И самите журналисти отразяват само събития за които им кажат редакторите. На 1-ви април в София имаше протест с/у банките в България, някой да прочете нещо за това? А това засяга милиони българи. Но иначе отразяват циците на няколко ексхибиционистки. Това е страшно важно!

2

Българин

преди 9 години

Вижте само какви ни управляват-***

1

Анонимен

преди 9 години

Каракачанов е шпионин на ЦРУ - ***..