51

Анонимен

преди 9 години

По мой пряки наблюдения, голяма част от населението в Косово , както знаем са със албанско самосъзнание и са крайно фанатизирани. Може би съм малко предубедена , след като имам наблюдения над няколко човека от Косово , но вярвайте ми , тези хора нямат място в ЕС . Просто съм ужасена от мисълта , че се множат като зайци, а населението на членките на ЕС постепенно се стопява.

50

КирчУ

преди 9 години

До анонимен 65Какво общо имат Косово и Албания с Германия???Косово е терористична държава създадена по изкуствен начин от НАТО.

49

Гецата

преди 9 години

...Да сте чули за Плана ? 1. Югоизточна Турция - на кюрдите. 2. Югоизточна България - на Турция.3. Източна Македония - на България. Сега се чака ! какво, не знам - но Плана е готов...

48

анонимен

преди 9 години

До Георги - продължениеЛошо ли стана кога ГДР и ГФР се обединиха.

47

Исти

преди 9 години

Колко и да не им се иска на сърбите,това един ден неминуемо ще стане- така е определено от съдбата.

46

Тот

преди 9 години

До Златен Лъв - Те македонците мразят българите, бе, не знам ти за какво обединение мечтаеш, а и да се обединиш с Македония какво от това. Ти не виждаш май некадърната бедн мизернаа и безполезна българска държава, какво те топли обединение с Македония. Карти ли ще ядеш?

45

Златен лъв

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Пепел ти на езика. Ще се обединим България и Македония. Със Сърбия и Русия, които създадоха македонизма, видяхме какво стана.

44

Георги - продължение

преди 9 години

Имаше изрична уговорка Албания и Косово да не се обединяват! То бяха клетви! Сега шиптърите отново се развилняха, водени от идеята за Велика Албания! Претендират и за Южна Сърбия - Буяновац, Прешево, Медведжа, за цяла Западна Македония - Ресен, Тетово, Струга. А ние къде сме? Какво мислят нашите "политици"? Изконни български земи ще бъдат глътнати от шиптърите с помощта на нашите "съюзници"! Ние раболепно ще оставим тези земи, щом Вашингтон и Брюксел искат това! Няма да викнем, няма да гръмнем!

43

Георги

преди 9 години

Живела Србиjа! Аз дълбоко уважавам свободолюбивия братски народ, върху когото НАТО изсипа хиляди тонове бомби, големи количества обеднен уран, разруши болници, мостове, влакове с мирни хора - някъде към 3500 души жени, деца, старци. Но не улучи с дълбочинни бомби скривалището на "Милосевиц" и почти не нанесе вреди на армията им. Помним как Костов наруши Договора за приятелство и ненападение и пусна натовските лешояди през наша територия. С което повтори подлостта на Богдан Филов. Народен съд!

42

Слобо

преди 9 години

До американецо с идването на Слободан Милошевич на власт през 1986г когато е избран за Генерален секретар на Цк на Сръбската комунистическа партия той се заема да създаде нова справедлива национална политика както към СР Сърбия така и към другите държави особено България и Румъния където подкрепя националните им идеи за промяна за национално обединение. В частност на България той заявява че е крайно време да си върне тя Македония а Сърбия да ограничи автономията на Косово.

41

Балкан

преди 9 години

В Косово е пълно с шиптъри , искат си тяхна държава, от другата страна те са многобройни и в Албания и Македония. Като изключим макетата, проблема е между Албания и Сърбия... тоест нова заявка за бой на балканите. Косово и Албания нямат място в ЕС! Сърбите май и без това не искат, и добре правят.

40

до 52

преди 9 години

Браво за знанията ти! Ако си историк я обясни тогава на *** как един полски "цар" по ония времена от 1875 май дава разрешението си и всичките привилегии на евреите за да заселят всички свободни територии,граничещи с Русия,дава им,обърнете внимание,всички привилегии ,които дори и поляците не са имали,В настоящия момент 90% от поляците и западните покрайнини на Украйна са с арабски ген?! Това е статистиката ,но не и на руснаците ,а на международна асоциация по генетика,,

39

Хектор

преди 9 години

Тоя мушморок бил "предупреждавал" защото хАмериканците му били зад гърба-а хАмерика КОЙ ще я спаси от събудената Свръхсила бе????

38

Атлас

преди 9 години

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙйййййййййййййййййй Сърбите пращат войска във Москва за празника,Гръка Сипрас е във Москва за сделки,ееейййййййй Сърбите и Гърците накъдето застанат ТАМ е била винаги победата във бъдещата война,еейййййййййй *** БГ елит ,ей ***-ЗАЩО СМЕ ОТНОВО НА ГУБЕЩАТА СТРАНА бееееееее????

37

Анонимен

преди 9 години

ПО ВСИЧКО ЛИЧИ ЧЕ ПАК ЩЕ СЕ ЛЕЕ КРЪВ.

36

Слобо

преди 9 години

До истината Путин върна на страната една историческа принадлежаща на Русия област. Ислямска държава искат да създадат Косовските албанци които сблъсъци със законната югославска и сръбска власт датират от 1981 и 1988 г чак до окупацията от Нато 1999г. Както и ислямистите в Босна начело с Изетбегович и днес сина му които се осланят на помоща на Запада америка и Турция против Русия и Сърбия .

35

Анонимен

преди 9 години

Я прочетете хубаво историята за Крим Крим е присъединен от Екатерина Велика 1786 към Русия и 1954 пияницата Хрусчов го подарява на Украйна...за него Русия е водила епическите кримска война 1854 и втората световна Севастопол се е бил 9 месеца с Германците през втората световна изобщо никога руснаците няма да върнат Крим на Украйна може да го върнат когат САШ върне Тексас и Калифорния на Мексико

34

Истината

преди 9 години

Путин развърза ръцете на ислямистите за създаване на ислямска държава на Балканите и прекрояване на граници въпреки международното мнение.

33

Слобо

преди 9 години

До американецо Съвременна Сърбия и СФРЮ от 1986г насам подкрепят българския характер на Македония и правото на България към нея но Сдс 1992г я признаха за независима. А до днес Сърбия е приятел на България . Турция е враг 1 на България и Сърбия а шиптарите са с турците.

32

Слобо

преди 9 години

До дооообре Македонските българи са братя на българите както братя са и сърбите. През войната в Македония прати България военна помощ като танкове и др на Македония а дори български военни си взеха отпуск за да помогнат на македонските си братя и 3аедно смазаха главите на шиптарските ***. Български доброволци имаше даже в Босна където бранеха ведно с братята си Сърби земята на христяните от ислямските банди