12

до 19

преди 9 години

ганьоооооо не е пвоя работа къде ходят БЕЛИТЕ ХОРА ганьооооооо

11

1

преди 9 години

До Анонимен-1,затова ли ганьоооо ходи в Анталия,светлинни години са пред вас ганьооооооо.

10

Дако

преди 9 години

На 64 години съм все ми е казвано че вТурция било лошо - Нищо подобно такива неща видях акъла ми се взе Дори и с пенсионирането са по добре от нас .

9

Ами да

преди 9 години

Тъй като ви се искате... Добре, обаче правилата за нас.

8

Z

преди 9 години

До АнонименNIE SI IMAME DIRJAVA OT 2000 GODINI ATATURK E POSLEDNIYA OSMANLIYA

7

*

преди 9 години

До 13Исляма по принцип забранява празните занятия като : слушане на музика , гледане на футбол и филми , играене на игри ... Това е макрух ...т.е. е грях , който може да бъде изкупен - дава се зекят на 9 бедни ,държи се 1 ден оруч , чете се цял ден Коран и подобни ... Това , че е стреляно по автобуса на противниковият отбор е чисто мъжка реакция , първосигнална на ниво Фред Флиндстоун... и по принцип в Запаздна европа стават къде по-гслеми сакатлъци заради футбол .

6

Анонимен

преди 9 години

Присмял се хърбел на щърбел.Повече ме интересува какво става със"7 души остават в болница след катастрофата край Върбица"Прочети още на: dnes.bg/stranata/2015/04/05/7-dushi-ostavat-v-bolnica-sled-katastrofata-krai-vyrbica.259595

5

*

преди 9 години

Още от заглавието ми стана ясно , че са били фенове на "Трабзон Спор" - съдържанието го потвърди . За да видите до къде стига ситуацията , гледайте сериала " Зенгин къз факир олан" - Там кандидата за зет и управителя на вилата са принудени да се преструват на фенове на "Трабзон " за да не изхвърчат ...При резултат 5:0 пак , че не е избухнала гражданска война ...

4

Анонимен

преди 9 години

В ислямския свят е така

3

Анонимен

преди 9 години

TURZIA E TERORISTICNA DARGAVA

2

GS

преди 9 години

Това е отмъщение, понеже фенерите станаха шампиони купувайки мачове преди 2 г. и не ги наказаха по никакъв начин в турция.

1

Анонимен

преди 9 години

Ние пък сме най-интелигентните в света. Стига ни. За какво ни е икономика?! По-добре да сме интелигентни, но да умрем от глад. Нали? Да, ама не! Защото от прекалена интелигентност всеки забягва накъдето му видят очите и днес българчета, родени в чужбина (особено в Испания) не говорят български. Срам и позор за родината!