27

toni

преди 9 години

PROKURATURATA I POLICIATA HVASHTAT MALKI KUKOSHKARI I OTCHITAT RAZKRIVAIAMOST A ZA MILIONI NIAMA RAZKRITI TE PALNIAT PARTINITE KASI TOVA E BG

26

ъ

преди 9 години

сите горе са *** кво чекаге още от них?

25

Анонимен

преди 9 години

Няма реформи нито в МВР, нито в съдебната система и за това престъпниците са на свобода и действат! Намалете чиновниците и увеличете за тяхна сметка оперативните работници!

24

22

преди 9 години

" Финансови и икономически интереси".Все едно да кажеш "зелените човечета"!Нищо съществено от тази,както и се очакваше!

23

Исти

преди 9 години

Реформа не се прави нито един човек,та бил министър или президент- реформа се прави само от диктатор или от цяла гвардия екипи,които да се занимават ежедневно с нея и да променят всичко,което съсипаха комунизма и туркосоциализма. Ако се надявате един човек да промени всичко,има много да чакате. Само диктаторите имат на разположение ЦЯЛАТА държавна машина,с чиято помощ правят промените- ако цялата държава не бъде накарана да работи в тази насока,няма да се справи НИКОЙ- нито Бойко,нито Наполеон!

22

Исти- до 26.:

преди 9 години

Тия ги разправяй на тинейджърите,които не са живели в онова време. Началото на *** престъпност бе поставено в 60-те години- преди 1944 г. тя беше почти непозната! И наркоманията тогава бе съвсем непозната на Българите,но комунистите я въведоха чрез официално производство на наркотици в няколко тогавашни фармацевтични завода. Забравихте ли,че Каптагон и Амфетамин се продаваха свободно във всяка аптека дори на деца,без абсолютно никаква рецепта??? Така бе създадена "нашенската" наркомания.

21

Анонимен

преди 9 години

Да, 1089 г.всички апартаменти бяха без СОТ, и византийските милиционери нямаха никакви проблеми с престъпността.

20

Исти

преди 9 години

При комунизма-социализма престъпността винаги цъфти- вижте положението в днешна Русия,сравнете с царското време и веднага ще се убедите!

19

Анонимен

преди 9 години

Горката, Тиквата я набута за министър а тя и идея нама за кокво става дума. Каквото и поднесат и кажат това разписва. И после тя ще е виновна. При тези чистки в МВР едва ли е останал някой опитен.

18

Анонимен

преди 9 години

И тая е мижи да те лажем.

17

Искаш мир имаш война

преди 9 години

Що не написахте, че днес нелегалните емигранти нарушили Конституцията на РБ като са нарушили суверенитета на границите и протестират, че нямало пари и условия? Нали еу щяха да дадат пари за тях? Кам ги къде се? А да видиме колко време ще ни издържат нервите?

16

Анонимен

преди 9 години

ТО АКО С КОМСОМОЛСКИ СЪБРАНИЯ И НЕАДЕКВАТНИ ДОКЛАДИ СЕ БОРЕШЕ ПРЕСТЪПНОСТТА..!И С ТАЗИ БЕЗПОЛЕЗНА КОРУМПИРАНА И ПРЕСТЪПНА СТРУСТУРА-МИНИСТЕРСТВОТО НА ВРЕДНИТЕ РАБОТИ...!АКО С ВИСЕНЕ КРАЙ РЪТИЩАТА ЗА ИЗГОРЕЛИ КРУШКИ АПТЕЧКИ И ЖЪЛТИ ЖИЛЕТКИ СТАВАШЕЕ!ДЕМАГОЗИ НИЩОНЕПРАВЕЩИ!!

15

Анонимен

преди 9 години

Бъчварова *** си без бой , остави тази работа на мъжете

14

ИЛЮЗZИЯ-2

преди 9 години

Тази жена себе си не ноже да предпази от един наркоман с нож в ръка 3 часа през ноща , как ще пази цяла България от Престъпност , един Господ знае

13

Уравнения

преди 9 години

Беден и *** Народ + Крадливи управници + Висока Престъпност= Революция!!!

12

Анонимен

преди 9 години

Е то да не би някой от вас да е магьосник да спре за два часа престъпността. Кво да направи жената при толкова улав народ.

11

дo: 12

преди 9 години

сега по 100 убийства на ден при ГЕРБ

10

777

преди 9 години

Професионалистите ги уволняват за да сложат БУШОНИ от типа гърмящи

9

БРАННИК

преди 9 години

Ба бунт роби!

8

Анонимен

преди 9 години

ОСТАВКА