14

що за глупости!?

преди 9 години

Че нали ВСИЧКИ другари, взели фамозните куфарчета, отчисляват по 10% от оборота сега и за винаги "за полза роду"!?Кви са тия щуротии за абонаменти,ми нали това си е чисто партиен вестник?Ааууу,забравих,ми те *** нали са социалисти,и са мноого бедни!!!И Р.Овчаров е беден,и гейзера Станишев е мноооого беден,и Добрев е бееден,и Ковачки -също...Изобщо другарчетата голяма беднотия ги тресе!Изфинявайте!

13

ххх

преди 9 години

До комисията за борба с корупцията:С продажби и абонамент БСП ще издържа в. "Дума"

12

Анонимен

преди 9 години

както народно дело във варна всички бизнесмени имат комунистическо поръчение от гуцанов за абонамент, дс в действие тук са хора бдете, ако още ви се бди

11

Анонимен

преди 9 години

Ще сподели съдбата на "Демокрация". Тука има пръст и конкуренцията на електронните издания, разбира се, но водещото е не това, а че нещо си отива в историята.

10

88

преди 9 години

Там,където философ е ръководител....Желю докъде докара СДС-то?Не че ми е мъчно за тях,но просто аргумент.

9

Анонимен

преди 9 години

NARODA OBICA DA CETE V-K DUMA,KOITO E ISTINSKI FAKEL NA VELIKATA KOMUNISTICESKA IDEA.

8

ГЕРБ ПОБЕДА

преди 9 години

Червената гнус вече няма пари и за пропаганда и народа им обръща в по малко внимание а това е много добра новина! Направо да я закриват тая "партия" и да се пенсионират вече тия дърти нещастници. За какво им е да се напрягат излишно? И без това повече власт няма да видят.

7

спасявайте се,

преди 9 години

просто бягайте оттук !!!

6

Анонимен

преди 9 години

Трудно,но успешно се сбъдва мечтата и завещанието на Стратега Ал.Лилов: БСП да стане малка и маргинална партия!Да поздравим всичката политическа папрач,допринесла за това велико постижение!Няма по- ужасна и позорна страница в българската история,в която БЕЗ ВОЙНА И ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ населението й да намалява ежегодно със сто хиляди човека в продължение на не една и две,а цели 25 години!Това е чиста проба ОРГАНИЗИРАН ГЕНОЦИД СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!

5

Анонимен

преди 9 години

Никога не съм вярвал, че БСП ще бъдат толкова жалки един ден.На времето бяха високомерни, изключително крадливи и с много позиции и власт.Сега са нелепи *** :)

4

Анонимен

преди 9 години

С продажби ????? Хахахахах. *** комунисти :) Добре, че скоро природата ще ви прибери.Ще останат само децата ви, които са по-*** и от вас, но за щастие вече нямат власт, а и ги мързи да гласуват.

3

Винету

преди 9 години

Ех, печатари червени, ще печелите от вестника само ако го оформите като тоалетна хартия.

2

опорна точка

преди 9 години

Дрогери,ГЕРБ вдигна възрастта за пенсиониране да имаме по-малко избиратели

1

светло бъдеще

преди 9 години

Работническо дело-червени капиталисти.