32

Анонимен

преди 9 години

Децата са бял лист хартия. Каквото напишеш днес това ще четеш утре!55

31

Тодор

преди 9 години

До УЧУДЕНИзобщо не си в час. И недей да проектираш твоята житейска история върху другите.

30

!!!

преди 9 години

@баси мааата. Навсякъде се напълни с гейове, педофили, наркомани, пушилки, тровещи се неуравновесени овце, неадекватници, неспособни да се грижат за себе си, светът им бил крив, не били разбирани, не били обичани, не знам какви били! Алкохолици, сексуално зависими, податливи на всякакви дроги и лекарства слабурници! Имам чувството, че съм попаднала в някаква гмеж от лузъри, дето потъват!

29

Анонимен

преди 9 години

Оо адвокатите ги знам. Значи бил съм свидетел адвокат какви лъжи натворява при такава сходна случка. И ако не знаех истинската история щях да се вържа. Ама така става, защото съдът въобще не се старае да провери коя страна лъже и коя не. И да накаже лъжливата страна.

28

УЧУДЕН

преди 9 години

ЗА ВСЕКИ ВТОРИ СЛУЧАЙ ПОДОБЕН-ВИНОВНИ СА РОДИТЕЛИТЕ.НАЙ ВЕРОЯТНО СА ДЕСПОТИ И САДИСТИ И МОМИЧЕТО ЗА ТОВА БЯГА И ВЗИМА НАРКОТИЦИ.

27

anonimen

преди 9 години

maikata veche e zakasniala sas silovite merki.triabvalo e otnachalo da nablegne na strogoto vazpitanie.no ne ia uprekvam,zashtoto v Balgaria niama dobri uslovia za otglejdane i vazpitanie na decata.roditelite ot sutrin do vecher sa na rabota,a decata sa sami i lesno stavat jertva na narkomani i pedofili.Ababite shte se pensionirat takmo za pravnucheto

26

Анонимен

преди 9 години

в това семесйство някой употребява доста сериозни наркотици

25

Анонимен

преди 9 години

На тоя мозъкат му прегрял от учене, на другия пък от неучене. Професори големи станахте. Не разбирате елементарното, че всеки тинейджър е пробвал някакъв наркотик! Без значение родителското тяло!!! А дали ще стане наркоман зависи от организма му. Повечето пият, но малко от тях са алкохолици, много пушат трева, но малцина са тревомани.. Много са спирали цигарите, едни лесно, други изключително тредно. Всеки организъм има различна по сила зависимост към опиатите. Стане ли наркоман е за цял живот

24

Анонимен

преди 9 години

Не е до акъл и ген знам деца на супер родители. Единия бе известен хирург, най-добрия в областа си. Майката голям мозък архитект. Детето на 10 години владееше перфектно френски и английски, на 15г. вече беше наркоман, бягаше от училище и от дома си, крадеше пари от родителите си за наркотиците, ни комуни, ни психиатрии, нищо не можа да го извади от упадъка. Родителите са до време, след това детето само решава в каква посока да тръгне, цял живот му сочат коя е посоката, но той тръгва по друга.

23

Анонимен

преди 9 години

Съчувствам им. Голямо изпитание си е това. Желая им сила и воля!!!

22

Анонимен

преди 9 години

РОДИТЕЛИ *** РАЖДАТ ДЕЦА *** ,ЗА 25 ГОДНИ ЕДНО ПОКОЛЕНИЕ СЕ СМЕНИ ОПРОСТАЧВАНЕТО НА НАСЕЛЕНИЕТО Е В ПЪЛНА СИЛА.МОЛЕЛИ ТЕ ДА БЯХА ВЪЗПИТАВАЛИ ......НЕ ДА МОЛЯТ СЕГА.

21

Макаренко

преди 9 години

Да си хване гадже да я забремени и ще влезе в релси!!!

20

Анонимен

преди 9 години

Родителите са важни до там, да осигурят храта, топлина, обич и да осигурят най-доброто за детето си. Малко хора знаят, че детето докато е малко мисли че родителите му са най-силните на света и знаят и разбират от всичко. Когато детето стане тинейджър, смята че родителите му нищо не знаят и нищо не разбират от живота. В този период именно те са най-уязвими в учебната среда, където често намират приятелите си. Започва се от пробвай нищо няма да ти стане, любопитството те вкарва в капана на наркоти

19

$$$

преди 9 години

До Членска карта 7То пък щото твойто поколение, независимо кое е то, е гордост за България! Кой отгледа и възпита днешното поколение, а?

18

Х

преди 9 години

Няма родители които да искат детето им да тръгне по лоши пътища.Вярвам че че и тези не са такива,иначе нямаше да се показват пред цяла България,родителите търсят помощ а вие ги плюете.

17

Анонимен

преди 9 години

Вината винаги е в родителите

16

Анонимен

преди 9 години

"А Симона казва, че иска да стане лекар, но не знае дали ще успее след всичко, което и се е случило."А да, само това остана, да провалиш още няколко живота. Не, мерси.

15

123

преди 9 години

За тези, дето твърдят, че не била видиш ли вината у родителите... В кого е, бря?? Защо аз за моите 21 години не съм пробвал никога наркотици? Нито помня в съзнателния ми живот да съм бил удрян от родителите си...Никой не им е виновен на тия двамцата, че не им достигат родителски умения, които не се свеждат само до "бой с точилката".

14

Анонимен

преди 9 години

Веригата някъде се е скъсала и за това всички имат вина,но най-вече родителите.За да забегне това дете явно има нещо,казвам го от опит.Аз бях същата като тези родители,когато детето ми беше тинейджър ,прекалено много мърморех без да се усещат,исках каквото кажа да се изпълнява.Започна да бяга от къщи,но слава богу не посегна към наркотиците.Беше отдавна,но за съжаление това е травма както за мен така и за детето и раната трудно зараства и душите им остават белязани и наранени за дълго време.

13

Анонимен

преди 9 години

Като я намерят, да я запишат в Техникум по Вътрешна Украса (ТВУ), там се оправят.