17

Анонимен

преди 9 години

100 Пъти е по красиво от Лондонското метро.Боико е велик.Сега започваме да виждаме и разбираме какви разбоиници ниса оправлявали до сега.Троината на кол.Парите отиваха в комонистите и за Москва.Боико изчистиси къ6тата напълно от ДС.

16

datskomekosirene

преди 9 години

kakvo e tova terminal 1 - pokaji video, de?

15

...

преди 9 години

uspehi

14

Петърчо

преди 9 години

Плюйте де! Сега Ви се е паднало да плюете по това което се строи за хората. Но когато го правите поне помислете че на тези които ги плюете хич не им пука , защото така им показвате че са си свършили работата добре. Вместо да се радваме че нещо се строи, че най-накрая нещо се работи, Вие плюете. Плюйте де, нищо че с това показвате истинското си лице.

13

Дядо Петър

преди 9 години

Защо липсват председателят на Народното събрание г-жа Цецка и президентът Плявналиев?В цивилизованите страни при откриване на толкова дълга отсечка с толкова много нови станции освен президенти, премиери, се събират цели кабинети и парламенти.И се порьчва поне *** музика. *** е, че е светло и не става за фойерверки.А г-н Юнкер правилно се разболя та си спести цялата тая дандания.Но на нас няма кой да я спести. Щом си ги избираме и избираме.

12

13

преди 9 години

НЕ СЕ СПРЯХТЕ ДА ПЛЮЕТЕ!!!ЯВНО - НЯМАТЕ ДРУГА РАБОТА!!!ВМЕСТО ДА СЕ РАДВАТЕ И ДА СТЕ ГОРДИ ЧЕ И СОФИЯ - КАТО ВСИЧКИ СТОЛИЦИ СИ ИМА МЕТРО!!!ЗА СВЕДЕНИЕ - ПЪТУВАНЕТО С НЕГО Е МНОГО ПРИЯТНО И МНОГО ЕВТИНО - С 1 БИЛЕТ ЗА 1 ЛЕВ - ПОЖЕШ ДА СЕ ПРИДВИЖИШ ОТ ЕДИНИЯ КРАЙ НА ГРАДА - ДО ДРУГИЯ, ДОРИ АКО СМЕНЯШ ЛИНИИТЕ/СТИГА ДА НЕ ИЗЛЕЗЕШ ОТ СТАНЦИИТЕ/!!!ЕЛАТЕ И СЕ ПОВОЗЕТЕ - Щ Е ВИ ХАРЕСА!!!

11

Анонимен

преди 9 години

Браво!! Мръсните бакшиши газ пикаят, че им умря далаверата по летището

10

Kolqak

преди 9 години

Страхотна новина, ама защо великия Ленторез Борисов трябва да е там? Той за тази отсечка нищо не е направил! Разбирам Фандъкова, тя е кмет, разбирам Московски, той е на транспорта ама тиквата защо все се бута?

9

Шоп

преди 9 години

Без Бойко още нямаше да има метро в София!А троловете нека си плюят за дребни копейки ;)

8

до 7

преди 9 години

Не е нормално, защото Всички пари отиват за гадната столица. И там където има кметове на герб. Ама дори и те обират трохите. А нали заради кмета в Бургас спряха парите по ОП регионално развитие.

7

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНормално е в София да има най-много проекти и да се изразходват най много пари - там е 30% от населението. А само се оплаквате от София, въпреки, че почти всички Ваши роднини са там, ако не и Вие самите. Върнете се по малките градове, направете столицата 1млн. и парите ще се пренасочат.

6

Анонимен

преди 9 години

При предното откриване, щеше да се удави Барозу в метрото. Защото течеше като каца без дъно. Крадливата хунта от герб работи така.

5

Hau

преди 9 години

Браво на Коментар # 2, напълно те подкрепям за написаното !!!!!Хората трябва да са по-позитивни и да се радват на новите придобивки.

4

optimist

преди 9 години

Браво Фандъкова, браво ГЕРБ!

3

Анонимен

преди 9 години

Цяла България за тази ***, шопите. Дано с новия център на Нато, София да стане едно равно поле! Дано, дано, дано!

2

Балкански синдром

преди 9 години

До джоех български манталитет , ааа връзката с автогара подуене , след няколко седмици като пуснат и метрото до Младост 4 и Бизнес парка , очаквам коментари ,а връзка с лифта за Витоша.Не се радваме , че заприличваме на нормална европейска страна , а за всяко открито ново нещо , се почва да се мрънка ,ами това защо не , а защо не друго ...Спомням си като пуснаха новата част на Тракия до Бургас и се съкрати пътуването до София с 2 часа , се задаваха въпроси ами магистрала Хемус ...

1

джо

преди 9 години

а връзка между терминал 1 и 2? или тия от първия терминал не са хора? струва ми се наполовина свършена работата. да пуснат едно бусче на 15 мин.