7

Анонимен

преди 9 години

Очевидно става въпрос за хостели,а не хосписи.Но по важно е,че специално в София е пълно с нелегално преминали границата,които се мотаят на групички около джамията и улиците около Симеон и Ек.Йосиф,където са съсредоточени арабските магазани.Но факта,че в цялата страна са арестувани само 86 души при това и българи означава,че тази акция е от така наречените ювелирни,т.е.показни за пред балъците,вярващи на управляващите.

6

Кво, кво

преди 9 години

Що са търсили пък тия от МВР в хосписи?!?Сигурно нелегални имигранти на смъртно легло или пък онкологично болни трафиканти в последна фаза на рака.Или май по скоро някой драскач си няма и идея що е хоспис.

5

Анонимен

преди 9 години

Хора, вярно ли е, че нещастната Кунева е наредила спиране на изграждането на оградата? ако, да, хора, трябват протести срещу това марионетни предателско правителство. Тук ще се напълни съвсем с джихадисти. И без това крият и лъжат за точната бройка и са наложили информ. затъмнение- нарочно не се дава думата на българите от Харманли , а ходят и ги заплашват да не се обаждат много.

4

Гневен българин

преди 9 години

"Впечатляващи" цифри,но само на хартия,а най-важното не се казва-колко от тези субекти са върнати.Не се казва,защото това не е никаква специализирана акция,а замазване на очите на глупавото общество и си е имитиране на дейност.Българските служби не знаящ що е връщане на незаконен и откровено опасен емигрант.Те могат само да приемат,но за наша сметка-пряко и преносно.За въпросната "акцийка" сигурно са потрошили поне няколкостотин хиляди лева на българите."Браво",МВР.

3

Анонимен

преди 9 години

А за каналджията криминалист от трънско, нито ред.

2

Анонимен

преди 9 години

Браво на това правителство. Добре , че се махнаха БСП-ДПС-Атака иначе беше умирачка .

1

Пресиян

преди 9 години

Хосписи или хостели? :) Интересно ще е, ако наистина са хосписи! :)