7

кали

преди 9 години

По-добре е да се чества през Април !!! Така е прието и така ще остане !!!

6

Някой си

преди 9 години

Така ли иска ли РБ, струва ми се, абе *** защо постоянно се връщате в миналото оставете ни на мира да живеем, като нормални хора.Едните не могат да забравят възродителния процес, а другите вси за въстания се сещат.Има си история който иска да знае може да го прочете.Затова ли ви избираме, да ни настройвате един срещу друг, ДОКОГА?Не ни трябват такива депутати и без това животът ни е достатъчно труден.

5

anonimen

преди 9 години

PARVI MAI----DEN NA REFORMATORITE I IZMIKYARITE

4

Тихомир Томов

преди 9 години

До сибирска Първи май си е чисто еврейски празник , както и осми март . Вземете малко се образовайте какво честват на тези дати юдеите ...........Априлското въстание си е на 20 април и точка . Аман от Хазарски *** в тая България .

3

Анонимен

преди 9 години

Според най- новата теория на българските историци ***, би трябвало да бъде "Ден на българския тероризъм спрямо турските " представители"! Нали изкараха Левски, Ботев, Бенковски, Петлешков и т.н. терористи, защото са се опълчили на турските " власти"!

2

аС

преди 9 години

Ръбовците да ни ни се правят на отворковци , че добавили нови празници ! Да го направят на 20 април, както си е по стар стил. То, иначе и историята трябва да променяме и да го наричаме Майско въстание !

1

Анонимен

преди 9 години

APRILSKO VASTANIE,NO NE STE PITALI DPC,A TOVA E VAGNO ZA CALMITE.