38

Бабанка

преди 9 години

Такъв да го хванеш и бой до мускулна умора

37

Христо Иваноф

преди 9 години

Кой изяде вафлите от кутията ?

36

Анонимен

преди 9 години

Е, ако не беше роднина на министъра полицаите нямаше да се размърдат, ама този поне щеше да си остане с изрезките, така че браво на бабата за свежата идея!

35

Алекс

преди 9 години

До Анонименнай-ме кефи - дето паднал и си разбил устата - браво на милиционерите - евала така се действа пичове!Е нямна да напичат "и при залавянето полицаите му избиха 2 зъба, за да мине поне с нещо че така и така че го пуснат" не е политически коректно някак. :) Всъщност както писа един колега по-долу аз съм за такива и повече пъти да падат в канавки. Двете вежди, носа и няколко пръста минимум.

34

Анонимен

преди 9 години

Със сълзи се смях! Браво, бабо! Така се прави!

33

опа

преди 9 години

Сега отварят колета, вътре 10000лв :D Дали ще го пуснат

32

Анонимен

преди 9 години

най-ме кефи - дето паднал и си разбил устата - браво на милиционерите - евала така се действа пичове!

31

Коп

преди 9 години

Падна той... Добре, че нямаше някой мост наблизо, докато го гонехме. Тогава да видите как щеше сам да се прехвърли през перилата и да си строши врата...

30

Хи-хи-хи...

преди 9 години

Как пък го измислиха: "паднал в канафка и си разбил устата".И колко пъти точно падна? Падне, стане... падне, стане... едно 5-6 пъти поне, а?

29

Сандо

преди 9 години

пак хубаво че не се е самоубил по време на бягството

28

Анонимен

преди 9 години

Добре, че баба Данче се е оказала баба на когото трябва... Защото мен ТРИ път име обираха за месец и никой не си мръдна пръста! А и нямах тоя късмет крадецът да се подхлъзне на бананова ***, примерно, да си разбие носа, та да има някакъв шанс да го хванат.

27

Анонимен

преди 9 години

Развеселих се на 1 април... Ченгетата организирали АКЦИЯ и ЗАВАРДИЛИ района. Появил се ЕДИН криминален елемент, започнала ГОНКА из завардения район. Как ли щеше да завърши организираната АКЦИЯ, ако криминалният не се беше подхлъзнал и паднал в канавката?... Е, похвално е все пак, че като паднал в канавката ,ЗА МИНУТИ бил заловен.

26

Свидетелка

преди 9 години

82-годишните жени са по-смели от нас, по-младите. Майка ми също съдейства за хващането на телефонни измамници. При нея даже беше по-зрелищно, защото ги разиграва четири часа! Евала на хладнокръвието и на двете! Лошото е, че ние помагаме на полицията да си свърши работата, а те ги пускат. И само си играем на "хвани ме - пусни ме". Не съм сигурна, че ако има следващ път, майка ми ще се чувства мотивирана да участва отново.

25

Коментатор

преди 9 години

Картоф, ти ли си бе, ей, пак се издъни.

24

Анонимен

преди 9 години

Ама не така бе хора.После е трябвало да побегне и пак да се спъне и да си разбие носа.После пак да се надигне и да се подхлъзне и да си разбие лявата вежда.И таман да стане , ама защото е било хлъзгаво пак се подхлъзнал и да си разбие дясната.А бе трябвало повече да го гонят по хлъзгав терен.

23

Анонимен

преди 9 години

TOZI SEGA SHTE GI SADI ZASHTOTO SI ERAZBIL USTATA-ZA SPRAVKA DPC I HELZINSKI KOMITET

22

П.Петров

преди 9 години

Точно така е, ако не си роднина на някой си с власт, полицаите ще започнат да те разубеждават или размотават, за да не им създаваш работа.

21

дедо Ташунко

преди 9 години

И Ицето ще ни изпързаля.

20

Mustela

преди 9 години

Само така, много добре е станало,че си е разбил мръсната лъжлива уста...но и много много бой заслужават тия

19

finlandski lihvar

преди 9 години

tova e laja.