9

ГРЕШКА!

преди 9 години

Грешен ви е вида на престъплението! Това си е престъпление срещу Народа, и опит за убийство на голям брой хора! Трябва да ги съдите за тероризъм! 20 години, че дори и доживотна присъда! Така и другите ще се замислят дали да тровят хората!Както винаги, законите ни са в полза на престъпниците! Ще лежи 2 години, и после ще си харчи незаконните милиони! Смешна държава сме!

8

Анонимен

преди 9 години

А сега да връкат помощите за "безработни"Цехът не е единственото тамТо си е държава в държаватаСега агент Павел шъ плачи

7

DPC MAGARE

преди 9 години

OSTAVETE COVEKA,TOI E NEGRAMOTEN I MNOGO BOLEN,IMA SHEST DEZA DA HRANI SAMO OT TRETIA BRAK AMI CETIRI OT VTORIA I PET OT PARVIA.TO MILIZIATA MNOGO MU POMAGASHE AMA NEKOI MU NAPRAVI MAGIA.

6

Анонимен

преди 9 години

все пак е 1ви Април, не се връзвайте толкова

5

еврейски лобист

преди 9 години

"Полицията разкри цех за производство на нелегален алкохол в столичния кв. "Факултета", съобщи МВР." ето ти и една добра новина за съкращаване на безработицата. кой реза лентата от страна на мвр при откриването на цеха?

4

МАНИЯК

преди 9 години

ааа не *** не е виновен питайте Местан ...това е провокация с етническия мир, в страната ..

3

Как да не се ядосвам

преди 9 години

Никой ли не наблюдава кои безработни разполагат с пари и живеят нашироко?!Това не го вярвам.Една шепа страна сме - такива изпъкват като въшки начело.Затова предлагах и друг път: Онзи, който няма средства, за да живее без да работи и няма близки, които получават заплата и могат да го издържат, да бъде насочван към земеделието.В противен случай, той или би трябвало да умре от глад, или да живее, печелейки по престъпен начин. Щом не е умрял, значи е престъпник!Комуто не харесва, да се маха от Бг

2

Анонимен

преди 9 години

Щом предлагат производството си дори в нета, значи разчитат на някаква закрила.2 до 8 год. лишаване от свобода за "... престъпления срещу паричната и кредитната система на страната". НО, никъде не е отбелязано каква вреда на здравето нанася този фалшив алкохол!!!Престъпленията срещу икономиката ли са по-важни от здравето на хората?! Не се отбелязва какво наказание предвижда законът за онзи, който осакатява и убива хора чрез фалшиви напитки (защото от такъв алкохол се ослепява, умира и т.н.)!

1

swim

преди 9 години

А добро утро.