9

ДЕМОНОВ

преди 9 години

това ли ви е демокрацията,повече работа,който има,по голям работен ден,по голямо скубане от богаташа,работа до гроб,никаква икономика,никакво бъдеще освен безкруполна експлоатация.Това ли научихте младите,как се краде,който е престъпник ще е богат,честния беден до гроб.Срамуван се от калфин,първанов,макар че съм гласувал за тебе,като президентВИЕ СТЕ ЕДНО НИЩО,ВЪРТИТЕ СЕ ОКОЛО БОГАТИТЕ ГЕРБЕРИ.100х.мес.това ли сте научили,какво гледате"ЕС"те са богати защото не са били по турско робство 500г.

8

тъпов

преди 9 години

ДОКОГА 25 ГОДИНИ ТЕЗИ ЩЕ ПРАВЯТ РИФОРМИ СЛЕД РИФОРМИ САМО НА ГЪРБА НА БЕДНИЯ НАРОД.ЗАЩО НЕ НАПРАВЯТ РИФОРМИ ЗА ДА НАКАРАТ БОГАТИТЕ ДА СИ ПЛАТЯТ НЕОБХОДИМОТО,А СИ РАЗВЯВАТ *** ИЗ ВСИЧКИ ПЛАЖОВЕ НА ЕВРОПА И АЗИЯ.ЗАЩО НЕ НАПРАВЯТ РИФОРМА ТАКА ,ЧЕ ДА НАПЪЛНЯТ БЮДЖЕТА ОТ ОКРАДЕНОТО И ПРИСВОЕНОТО.ИМАМ ЧУВСТВОТО,ЧЕ ЗАКОНИТЕ СЕ ОТНАСЯТ САМО ЗА БЕДНИТЕ.КАЛФИН И ПЪРВАНОНВ ОБЪРНАХА РЕЗБАТА ОТ ДЕМОКРАТИ СТАНАХА ДУШЕВАДЦИ,ДА ГИ ПСУВАТ МЛАДИТЕ ХОРА КОИТО НЯМА ДА МОГАТ ДА СЕ ПЕНСИОНИРАТ.уууууууу

7

Я чакай малко!

преди 9 години

Къде са парите които сегашните пенсионери са внасяли? Защо ги няма, кой ги открадна и защо аз трябва да ги плащам и да се пенсионирам на 100 години?

6

Анонимен

преди 9 години

Представям си как някой 70 годишен строител се пече лятото на 45 градуса, а зимата потърква ръце на -20 и тича с кофите с киреч до 5-я етаж"%=:+?! И докато маневрира по стълбите благославя реформаторите и късмета си да се роди в България/:=%"+?!

5

акъл имате ли?

преди 9 години

Най добре да превеждаме заплатите си направо в НОИ а пенсионната възраст да стане 200 години с минимум 185г стаж

4

юнака

преди 9 години

най справедливо е възрастта на пенсионира да достигне заветните 80г.Бонус от държавата ще получите ако хванете пенсия по един пластмасов *** от 1 лв.

3

Анонимен

преди 9 години

Предлагам шапкарите от силовите ведомства да се пенсионират на 38-39 години. Останалите да бачкат до 72! Така ще е справедливо, по комунистически!

2

Говедо

преди 9 години

"рИформите" винаги са в ущърб на работещите.Кажат ли управляващите думата "реформа" е приемайте като ******баване.

1

rumen72

преди 9 години

стига сте лъгали това не са РЕФОРМИ, а само допълмително натоварване на работещите само и само да не достигнат до пенсия или пък случайно достигнат годините то тогава я стажа я нещо друго няма да стига една що годе нормална пенсия.