39

Анонимен

преди 9 години

Ямбооол е градът!

38

Валентин

преди 9 години

Дааа беее като водния двигател или батерите от картофи.... Е верное ама НЕ СЪВСЕМ

37

Анонимен

преди 9 години

До Атакист с калорифертова което му се върти в главата е, че му трябва спонсор - и сега само някой шаран трябва да клъвне. А иначе пълно с физици в коментарите.

36

Атакист с калорифер

преди 9 години

Знам какво му се върти в главата. И в моята се е въртяло същото-взаимовзаимодействащи си компоненти които е направил на смес. Едната част от компонентите призвежда ток докато се изтощи, и след като се изтощи става различна спрямо друга част към която има неравноправие в зарядите, а след като се изравни с нея, или казано на *** език изтощи, се променя и става различна спрямо първата част. Само че това противоречи на закона на физиката че енергията преминава от един вид в друг.

35

Анонимен

преди 9 години

Навремето си играехме да светим с крушки, с по два електрода, забити в картофи. Този е откривател, колкото Айнщайн - космонавт.

34

до 36

преди 9 години

Предполагам, седерастки

33

...

преди 9 години

До няколко месеца ще е мъртъв!

32

Генков

преди 9 години

Честит 1-ви Април на всички недосетливци....

31

някой

преди 9 години

Люлин не е ямболско село, а софийско.

30

pedro

преди 9 години

Опиешете и какви други отклонения има конкретния индивид

29

55

преди 9 години

Тези ямболии са големи откриватели.Наскоро един откри лекарство мисля против рак.Хайде ,той беше с трето отделение,но този е "физик"!

28

Хм

преди 9 години

Tulski, сигурнож си абсолютно прав, обаче ми кажи как е възникнала Вселената? Някай отвън е внесъл енергия?

27

майстор Тричко

преди 9 години

И аз съм си направил подобна батерия ползвам я от 12 Години и я оптимизирам в момента.Много скоро ще чуете за нея. Ако някой не ме изпревари, има много хора занимаващи се с подобни неща.Успех на колегите.

26

П.Петров

преди 9 години

До Анонимен 15,"Учевидно" си пропуснал правописа и граматиката, а за физика, химия и електротехника не смея да се надявам, че имаш някаква идея какво представляват.Днес.бг, подобна *** статия е позорно да се публикува!На който са му интересни авангардните батерии, да почете за захарните батерии с ензими и протонна мембрана. Там се очаква сериозен пробив- до 10 пъти повече енергия на килограм в сравнение с литиевите.

25

И ловец съм,и рибар

преди 9 години

Поредната пробна извадка за лапнишарани - какъв е прцентът на наивност у българите ?

24

тъпак с претенции

преди 9 години

Тоя е ''изобретил'' ДЕДОВИЯ НА КВАДРАТ

23

турчин

преди 9 години

А ние 600-700 г опити и нищо

22

ДРЪЦКИ

преди 9 години

Щом е на база на електролиза как ще е вечна. Баси тъпите хора пишат в тоя сайт. Вие химия не сте ли учили . В крайна сметка ще му трябва гориво, за да поддържа волтажа постоянен за продължително време тъй като галваничната връзка не е перфектна. Ще му трябват много много сажди и солена вода за да захрани печка. Лампа 60W и радио 35W може да ги захраниш с лимон за 1-2мин. Айде захрани Бойлер 3000W , Готварска печка 3500W и пералня 2000W да видим как ще ги захраниш с електролиза и прав ток.

21

Анонимен

преди 9 години

Точно такива хора променят света.Учевидно коментиращите в този форум са част от зомбираната тълпа робуваща на кланове и олигарси.----------------Две хубави Учи :)Първо, когато прочета, думата Уко, в ума ми веднага изкача съмнението ,че си прочел дори и една книга през живота си или дали изобщо си посещавал някакви часове в училище.Точно такива хора като теб вярват в дядо мраз.

20

ЕРП

преди 9 години

Явно дългът за тока е около 3000 с лихвите. Дайте му телефона - нали е зареден (и може да го плаща, защото тока сигурно е по-съкп), може и да му помогнем.