15

Александър

преди 7 години

До СправедливПълни глупости!!! Ривотрила е чудесно лекарство когато се знае как да се взима...Преди страдах от безсъние и други невротични оплаквания. Взимам нищожни дози и станах друг човек, напълно здрав!

14

Анонимен

преди 9 години

daite koordinati na koce mastikata

13

валя

преди 9 години

как могада си купя До Коце Мастиката

12

Y.j.

преди 9 години

От около месец в България е разрешен за употреба и определена цена лекарственият продуктCLONAREKS tb. 0,5 mg ,или 2 mg. Това е аналогичен продукт. Има режим на предписване и отпускане е същият като на РИВОТРИЛ. Поста на СПРАВЕДЛИВ е абсолютно правилен.

11

Анонимен

преди 9 години

От къде да си набавя?

10

_|_

преди 9 години

Като са се загрижили толкова за цените на лекарствата защо не премахнат ддс-то върху тях?

9

Справедлив

преди 9 години

Това , че няма Ривотрил е чудесна новина . Този медикамент се използваше не по предназначение . Много хора станаха пристрастени и си отидоха от този свят благодарение на Ривотрил . Познавам много хора , които са го злоупотрябявали с него и не познавам нито един ,който да се е излекувал. Също така не съм срещал някой , който да е употребявал Ривотрил по основната му индикация - лечение на епилепсия. Моето лично мнение е , че всички перорални бензодиазипинови медикаменти трябва да изчезнат !

8

Много анонимен

преди 9 години

До Анонимен 1Да сте го направили, ама за това трябва дупеи здрави ***! А вие сте ***! Той, другарят Б.Б., в качеството си на премиер, завчера каза нещо за гражданска война. Е, за него не важи еди-кой си член от НК, ама знам ли? Може да е имал нещо предвид! Така, че стягай се, имаш възможност да поправиш стари грешки! А и аз...

7

анонимен

преди 9 години

Синът ми отдавна е спрял употребата на Ривотрил,кето лекарство е много вредно и се излекува сам , само с билки и 5 години вегетарианство.

6

Анонимен

преди 9 години

Привършвам запасите. Вече започнах да нервнича. Станахме зависими, някои по-добре от мен знаят какво значи това! Но съм се зарекъл, че ще стане много дебел въпрос, пред който този с КТБще е като оперетка, ако остана без лекарството си заради сметките на разни фармакоидиоти - спекуланти!

5

Анонимен

преди 9 години

Към Ривотрила има яко пристрастяване... Особено ако дозите за лечението са високи и се приема от дълго време. Горките хорица. Как ще се оправят не знам.

4

Анонимен

преди 9 години

Е няма такъв *** народ,от 2.50лв ако го намалят трябва направо да го раздават без пари...

3

Dr. Greenthumb

преди 9 години

За засегнатите от спирането на лекарството - и депресирани, и епилептици. Най-доброто лекарство и за двете състояния, но най-вече за епилепсията е Тетрахидроканабинол, който се извлича от марихуаната. Доказано е, че молекулата се свързва с нервните синапси и регулира отделянето на невромедиатори. Зюа който не знае, епилепсията е неконтролирано и бурно отделяне на невромедиатори, оттам гърчовече. Прочетете повече по темата, има и филмчета в тубата и доста изписамо по темата. Поздрави!

2

Анонимен

преди 9 години

В тубата има филм с име "Избяай от лечението" или "run from the cure"Там е показано как да си направим лекарство от коноп за това заболяване, а и доста видове рак!Говорим за пълно и естествено лечение!Тази фирма производител се възползва от положението си. Тези, които проговарят - не стават. Гледайте следствията и съдете за намеренията!Днешно време не е добре да си зависим от медикаменти, но това е все пак целта на фармацията и други отрасли. Диабетиците също да гледат филма и лекуват

1

онбашията

преди 9 години

е нали искате регулации, да не ви дерат часниците, на ви регулации