11

s

преди 9 години

На снимката е истинския Лубиц, обърканата снимка е тази с шапката, там ясно се вижда, че е друг човек. Ако видите записа от летенето с делтапланер, точно този човек се вижда там.

10

Стига лъжи

преди 9 години

Пита се, защо по френски очевидци, самолетът се е взривил във въздуха и е запушил? Дори са намерени остатъци от самолета, потвърждаващи това наблюдение. Най-лесното - втория пилот виновен. А изпитанието на все още неблагонадеждната Лазерната система, изпробвана точно в този момент. След като излезнат реалните факти по причината за гибелта на Германския самолет, ще се потули, така както стана с Малоазийсккия над Украйна, свален с ракета, изстреляна от Украински изстребител.

9

Станиславский

преди 9 години

Не верю!!!

8

Анонимен

преди 9 години

Оставете човека да почива в мир.

7

Nobody

преди 9 години

До СИДПрочети малко и други сайтове.... Ако се докаже техническа повреда, компанията ще изплати на близките по около 120 000 на човек, горе-долу толкова е застраховката. Ако се докаже, обаче, че е бил психично болен, това дава право на близките да заведат граждански дела, които могат да стигнат стотици милиони евра. Тъй че това с психясалия пилот е най-кошмарната от всички възможни версии за Луфтханза.

6

Ето, нещата ...

преди 9 години

... започнаха да се изясняват.

5

Mustela

преди 9 години

Нали този на снимката не бил пилота? Така четох днес

4

Анонимен

преди 9 години

У нас пък е пълно с депресирани бакшиши, ватмани и шофери... това е цяла еда армия от потенциални камикадзета.

3

анонимен

преди 9 години

Защо продължават да публикуват снимката на швейцареца и глухия цар вече разбра, че това не е пилота

2

АТАКИСТ

преди 9 години

до 1Как да е нямал нищо общо с летенето? Летял е с делтапланер за да проучи мястото където по-малко ще го боли, когато се разбие със самолет!

1

до 1

преди 9 години

не, този е истинският - имало още някакъв друг, който някои медии на запад го били сбъркали.