10

Кон

преди 9 години

Този "банкер" не се ли издирва от полицията и прокуратурата на България, като заподозрян за измами и кражби? Не се ли крие в Сърбия от българското правосъдие? Но явно е значително по-умен от въпросните народни избранници.

9

pastoral

преди 9 години

депутатни/ците и /чките са готови да чуят и слушат само собствените си гласове, които най-много отговарят на интересите на собствените им ***. каза ви го мустака бре. той няма да дойде. може да ви даде конференция по видео, но никой човек с акъла си няма да влезе в блатото, което сами създадохте - десе мекерета и други джуджета на служба при сатаната. водете си държавата и народа, който така добре успахте и в който нееднократно се клехте - към погибел. па ние ще ви гледкаме сеира... това е.

8

Анонимен

преди 9 години

нама смисъл Цецо да идва тук да говори.като я види тая змия и ще загуби ума и дума

7

ПЪРВАН

преди 9 години

ТАЯ *** ,НАИСТИНА РАЗБИРА ОТ ВСИЧКО -ТУРЕНА Е ТАМ ПРОСТО ,ЗА ДА НЕ ПРАВИ НИЩО ! ИНАЧЕ ,ТРЯБВА ДА АРЕСТУВА НАЧАЛНИКА СИ !

6

бг мравка

преди 9 години

честито на избиреателите на деси *** и менторът и тиква както го карате много бързо ще ви оправят скоро и в мозъците ще ви бъркат като неврохирурзи скриите се бе

5

Анонимен

преди 9 години

Що им требе да чуят и видят Цветан Василев ,ето ще чуят и видят "тежката артилерия" Деси Атанасова.То *** от всичко разбира,от психично болни , от здравеопазване , абе дялан камък от ГЕРБ къде и да го сложиш всичко ще се размаже. "Калинка" на квадрат.

4

Васо

преди 9 години

Като не идва той, да иде комисията при него. Да ги качат на Фалконя и ей къде е Белград. Щом е въпрос от,който се тресе цялата държава, и щом горят от желание истината да блесне. Пък няма да е голяма щета от един полет. Все едно, че са на гости по покана на някое дружество за приятелство и взаимопомощ. Там ходят цели делегации нали. Вярно, че няма кетъринг, ама от лафката на парламента ще им увият по две кюфтета и две филии хляб. Председателката на комисията да си зададе въпросите и го разнищи.

3

Анонимен

преди 9 години

Тва Деси *** разби здравеопазването. Сега ще смота всичко за КТБ не защото иска а защото толкова може.

2

Анонимен

преди 9 години

Няма да дойде в България!Питайте, каквото ще го питате, с писмо.

1

честит

преди 9 години

Деса Фаса няма нещо, от което да не разбира