37

Анонимен

преди 9 години

Нещо куца редакцията на тази статия!

36

elisk

преди 9 години

Българинът не може да бъде никога щастлив в държавата, наречена България! Тук се налага геноцид спрямо народа....до пълно изтребление!

35

Анонимен

преди 9 години

Така ли е прието вече - да ни будалкат колко ни е хубаво и как сме щастливи?Наследниците на Гьобелс, добре обучени от западните пропагандатори, вече ще ни промиват мозъка как ни е много хубаво, но чудно защо нещо не сме доволни и мрънкаме?!?

34

Гойко

преди 9 години

Бате Бойко бие без упойка...

33

Дядо Петър

преди 9 години

Що ни занимавате с глупости?Че някаква написала нещо.Големи трици.

32

Шаран -БГ

преди 9 години

Много съм щястлив ама мрънкам? Защото работя като улав 9 часа само 6 дни в седмицата, защото получавам минимална работна заплата без осигуровки, защото заплатата я получавам след 34 месеца закъснение / ако я получа/,защото живея с една щастливка, като мен, и не смеем да сключим брак,защото хукнах по земите европейски, че там дават щогоде хубави пари, защото след 46 години трудов стаж ме пенсионираха на 64 години с 220 лв. пенсия.. Абе, мрънкам! НО , иначе съм щастлив..МЛОООГУУУУУУ

31

Анонимен

преди 9 години

Българина е щастлив,защото все още намира щастието в старите семейни ценности-семейство,деца,приятели.И се моли да не се разболее,защото тогава става страшно-няма пари,няма лекапства,няма живот-тогава как да помогне психическата нагласа?Че парите не са всичко е вярно,но трябва да стигатн за покриване на жизнено важни неща,така че не миразвивайте теории кака,въпреки че живеем в ***,всичко ни било ок,само ние по навик си мрънкаме

30

идиот

преди 9 години

не съм съгласен със твърдението че българина е щастлив напротив той е много нещастен най вече защото съдиите в българия са недосегаеми и не им се търси сметка за нищо съдят за тоя дето даде най много пари а обикновения беден българин става по беден от тези вандалщини и после бил щастлив

29

муспи

преди 9 години

Най нещастни са евреите. Те притежават света с парите, правителствата и армиите му, но това ги прави нещастни - написано е на лицата им, както непрекъснато се стремят да го крият. Това е вечното им проклятие от което няма излизане. А защо - нали всичко си е тяхно? А защото не е за тях, откраднато, те разбират добре, когато на хората е зле, все си разчистват сметките с някои. Освен това проклятието е и жестоко, - понятия добре, щастие, удовлетвореност да не говорим духовност са все човешки, чужди

28

Анонимен

преди 9 години

Кой е по-нещастен, украинците ли?

27

Анонимен

преди 9 години

"Бареков обяви, че заедно с ГЕРБ организирали протестите ДАНСwithme"Българите са МЕГА *** парчета.Лакоми престъпници стават политици (ББ,Бюреков и т.н.) за да ЯЗДЯТ простият *** атой блее ли блее.

26

Българин

преди 9 години

Велика нация сме българите. Една от най-старите държави в Европа. Просто трябва да го осъзнаем и да се обединим. Всичко в името на България. Стига сме се оставяли да ни разцепват.България над всичко!

25

дебелогъз депутат

преди 9 години

българина е щастлив защо минималната заплата в българия е цели 360лв бруто или 300лв чисто

24

Анонимен

преди 9 години

Аз съм щастлива, удовлетворена и немрънкаща българка. Не, не съм на стимуланти от никакъв вид, не ми е уреден живота финансово или други потенциални причини. Просто се старая да живея нормално и да се обграждам с интелигентни хора. В България все още има такива. Много са ми неприятни обобщенията и клишетата от всякакъв род.

23

Анонимен

преди 9 години

VIARVAI NA BORISOV I NA NEBETO SHTE TE OCAKVAT STO DEVSTVENIZI-OT 5 -20 GODINI

22

социолог

преди 9 години

Абе просто червено *** , като не харесвате Борисов и ГЕРБ , защо напуснахте властта позорно . Да бяхте си стояли с ДПС и Атака и сега нямаше да се пънете да плюете Борисов , а щяхте да сте на власт . И в края на краищата щом сме го докарали Борисов да е два пъти Премиер значи няма по свестен от него .

21

Анонимен

преди 9 години

И да - забравих. Щастлива е баба ми. С 190 лева пенсия. Тя не го мисли. Като свършат, ще ми звънне, ще й дам. Най-големия й проблем е днеска да не забрави да си премери кръвното, да си пие хапчето и да не изтърве сериала. Ей това е щастлив човек...

20

Анонимен

преди 9 години

Дръжте се. Сега ще ви набиват в главите, че сте щастливи с по 200 евро заплати :)Като българина почне масово да не се притеснява за сметката си за ток/вода/парно и спре да си смята на ум колко ще похарчи за храна днес, притеснявайки се да не е много - тогава може да почнете да ми говорите, че има някаква база, за евентуално развитие на някакво ниво щастие в далечното бъдеще...Сега - не.

19

Анонимен

преди 9 години

Българинът е щастлив и затова щастливо емигрира ...

18

Александър

преди 9 години

хахахаххахахахааххахаахах... момент....хаахаххаахахахахаха. Тука колко ли чифта ръце и пръсти са смукани докато се получи "това" Че ще ми говорят и в 3то лице даже, алооо вие не сте ли Българи от редакцията?