49

Шоп

преди 9 години

До АнгелЗаради нашата Православна вяра и ние просъществувахме 500 години в мрака на турското робство.-------------------Я кажи в последните две седмици колко пъти яде блажно?Русия се превръща в православен Иран.

48

Анонимен

преди 9 години

Руската църква е като българската!Лицемерна,създадена от комунистите да заблуждава глупаците и да обслужва облечените във власт.

47

Анонимен

преди 9 години

Ходи им завиждай там, по-отблизо,Та да може да се оттървем от такива гъ.олизци като теб веднаж завинаги! Платени червени драскачи!

46

Анонимен

преди 9 години

Не разбирам защо хора, които нищо не разбират от опера коментират. Аман от модернизирана класика .И аз съм против !

45

Боби

преди 9 години

До 56Просто имам мнение. Ако някой в спор с мен докаже че не съм прав и/или съм сгрешил(което се случва от време на време) веднага се извинявам. Все пак съм обикновен човек. Само този дето нищо не прави то той и не греши.

44

до 45, 49

преди 9 години

Леле, колко сте умен. Разбирате от всичко, с еднаква лекота говорите за опера, икономика, социални проблеми, народоплихология, ракети, *** и влиянието на цената на лютите чушлета в Русия върху плановете на световния империализъм. Вие сте явление, вероятно доктор по всичкология ?

43

Боби

преди 9 години

До Анонимен 54Кама Сутра и други подобни книги не са писани от Рускини. Но Рускините са ревносни читателки на подобни книги. Евала (от мъжка гледна точка де)

42

Анонимен

преди 9 години

Руската православна църква да забрани рускините. Защото такива неща съм виждал от рускини, че ....

41

Анонимен

преди 9 години

нашите да поставят постановката ,така ще върнат и хората в театъра Нека бъдем новатори!

40

Спас

преди 9 години

До до БобиНа Потрошенко !:),,,,,,и Турченко!:)))))))))))

39

Боби

преди 9 години

До 47Ще те раочаровам Всички модерни ядрени оръжия (като ги извадиш от аеродинамичната опаковка формата на която се подчинява на физични закони) са сферични с диаметър около метър, метър и нещо. ПВО системите са цилиндричниПротивотанковите са конусиПротивопехотните са цилиндрие има и екзотики като Клеймор мината която е дъгообразна.Във форма на Фалос няма, Сори няма как да се задоволиш.

38

Анонимен

преди 9 години

хе хе, на каторга в Сибир трябва да ги пращат такива! Ама то това Новосибирск май е в Сибир, а? Докъде е стигнала еврогейската, ционистката и фашистката зараза! Кримнаш!

37

до Боби

преди 9 години

Боби нали си военен експерт, кажи коя руска бойна глава най много прилича на вибратор ?

36

Анонимен

преди 9 години

BALGARITE GIVEYAT V MIZERIA,A SE ZAGRIGILI ZA OPERA I BALET.ZABRAVIHTE LI SI ZARVULITE,S KOITO BIAGATE NA ZAPAD.VSEKI BALGARIN,KOGATO PRISTIGNE V ZAPADNA DARGAVA POLUCAVA STO BILETA ZA OPERA I TEATAR,KOITO E DLAGEN DA POSETI ZA EDNA GODINA.

35

Боби

преди 9 години

До Анонимен 42Леле колко си задръстен. В Русия ценят талантите и артистите. Всички които са ходили на турове по Русия казват техните мениджъри и т.н. са на супер ниво. Дори и в най-затънтените градчета има идеални зали за пртедствления. Отностно порно индустрията в самата Русия не е развита толкова - Мечтата на западняците е да ххххх рускини. И западна порно индустрия с рускини процъвтява.Отностн модерните интерпретации понякога и на мен не ми харесват. Особенно ако се свири на ГЕЙ стуната.

34

Анонимен

преди 9 години

Тия съвсем затъпяха като нация.Жалко.

33

Анонимен

преди 9 години

Раздали от колхоза билети за опера и Кузмич отвел Дуся. Почнало представлението, обаче ме се приходило по голяма нужда, а преди това преди това бил нажулил 2-3 одеколона Тройной. Излязъл от залата, зор голям - намерил едно по-закътано място с пердета отвсякъде и свършил работа. Върнал се и питал Дуся дали е имало нещо интересно.- Пълна скука - рекла Дуся - добре, че някакъв излезе за разнообразие и се изтакова на сцената.

32

Анонимен

преди 9 години

Естествено няма да се хареса при положение,че порно индустрията в русия е на ниво, операта проато губи позиции

31

Анонимен

преди 9 години

"Исус Христос е герой на еротичен филм, който снима Танхойзер. В постановката има сцени с актриси, голи до кръста, които се целуват и отдават на любовни ласки."Ами и аз бих го уволнил след такъв гаф. Това е опера, а не концерт на Пайнер.

30

до ЧК7

преди 9 години

С моралав в русията всички сме наясно, прав си, отдавна копаят дъното. Давай за икономиката да говорим, т.е. за дебита на тръбите, другото съществено е цената на елдата ,там също не се лавира