199

Анонимен

преди 9 години

Како *** - Русия не е в рецесия и няма да отиде в таи посока. Безспорно имат трудности, но няма да им се получи на тъпанарите от Запада и САЩ.Руснаците имат самочувствие и досотйнство. Те не са дупегъзци като нас.

198

Анонимен

преди 9 години

Путин и руският народ както и бизнесмените им имат една обща идея която отстояват, и със сигурност ще са победители.В случая трябва да се гледа развитието в бъдеще.Западът живее ден за ден, и няма бъдеще.Освен това е крайно време да престанете да пълните главите на хората с измислени комунистически режими.Просто измислете някаква друга теория за Русия, комунизмът се изтърка!Та създателите на комунизма от край време живеят и управляват и финансират САЩ и Европа, а Русия не се подчинява!

197

Анонимен

преди 9 години

в тотлитъризъм "подкрепа" звучи много странно.

196

6+

преди 9 години

До Анонимен 328Точно и ясно!6+ от мен

195

Анонимен

преди 9 години

Ще подкрепят, къде ще ходят. Немцов не подкрепяше и къде го сега.

194

Анонимен

преди 9 години

Не разбирам *** Василева - личност на границата на интелекта - какви истини открива за Русия с дебилните си препечатки. Все пак българите не живеят в Оклахома, значително по-ерудирани са от американската безпросветна пасмина, а и познават Русия. Очевидно е, че подкрепата за Путин не е на класова или икономическа, а изцяло на патриотична основа. Руският патриотизъм е могъща и страшна сила, срещу която защити не са открити.

193

Шоп

преди 9 години

Подкрепяли джуджето - ами иначе нито пари, нито живот ще им остане на руските богаташи ;)Има достатъчно мъртви и затворени или прогонени богаташи, затова останалите си траят!

192

спас

преди 9 години

Между, другото някой от вас виждал ли е Путин в реалността, докоснал ли си си до него.Разбрал ли е кой е Онъ. Како страшно,за мрака,нашата Буквица стои подсказва ,Крайно време е да се измиташ ти,обр язан обез ян,без образ и презр ян. А китайците и до днес не знаят що е ин и ян.Ин е без ян или просто обез ян. А славянин колко просто ин и ян е съвместил е про 100.

191

Иво

преди 9 години

С наглите си лъжи под всяка новина, свързана с Русия или БСП, троловете предизвикаха ответен удар. И сега има достатъчно хора, на които им писна и пишат истината, не позволяват да се промиват мозъците на младите с руска пропаганда.

190

АА

преди 9 години

ТАЯ *** НЯМА КАКВО ДА ПИШЕ ОСВЕН ЗА РУСИЯ

189

спас

преди 9 години

Събуди се Звяре вълк прочисти гората,за тебе граници няма, не знаеш каква сила има в теб.,Спиш, не проглеждаш Буквицата не четеш нашата род на ,на род на, при род на,Буквица.Потърси намери при рода си се върни.Матрицата 5 по 5 срещу 7 по 7.Докъде те докараха да мучиш.

188

Анонимен

преди 9 години

По публикацията работи: *** Василева

187

Анонимен

преди 9 години

Перхидролени старчета в следващият парламент няма да ви има, така че ще си останете със спомените за Коми и мавзолея в този форум

186

до 507

преди 9 години

Несъмнено глупав коментар--ул. Триадица,да ти говори нещо-самешко

185

Анонимен

преди 9 години

Разслоението между бедни и богати в България върви с главоломна скорост. Така че си гледайте собствената кочинка и се радвайте на трошичките с които ви плащат така наречените фондации. Нямаме армия да окупираме близки и далечни страни, за да живеем на кредит, а точно обратното, нас ни окупираха. Така че си налягайте парцалите и се стягайте за гладорията.

184

citizen

преди 9 години

Т.е капитализма по принцип е вреден, но някак си Руският капитализъм е добър и човеколюбив?

183

спас

преди 9 години

Когато пишеш за Путин ,Влади мир,Влади мирович се научи да четеш в образи,както са чели нашите деди.За да знаеш как става този номер в нета има едно пособие което се нарича БУКВИЦА .Има и Буквар за деца и родители 7 иже 7=49 ане ми чети на английски 5 по 5=25.Събуди се Звяре

182

497

преди 9 години

Я колко *** тук-знаят даже парите на Путин-кога ти се отчете той?

181

Анонимен

преди 9 години

До citizen--------защо тогава сравняваш СССР и сегашна Русия--нама нищо общо м/у двете държави.За твое сведение в Русия сега е истински капитализъм--там комунизма умря още през перестройката на Горбачов.В момента в парламента на Франция има повече комунисти отколкото в руският--това го вземи за пример.

180

Анонимен

преди 9 години

Я направо направете сериал "Всички обичат Путин". Май не е точно така. От къде честният и загрижен Путин има 400 милиарда долара? Защо децата му живеят в лошия ЕС?