10

Ангел Николов

преди 8 години

Танев, разбира се, може да остане министър, но трябва да каже в името на какво. Заради министерския пост и облагите от него? Или за да направи нещо за образованието. Ако е заради второто, трябва да каже какво е то? Ако е за да демонстрира верноподаничество пред Борисов, трябва да каже открито, че вече не е представител на РБ, а се присъединява официално към ГЕРБ. В което няма нищо лошо. Лошото е ако седи разкрачен над полога на МОН, защото не е ясно дали иска да снесе яйце или да се издриска, като всички предишни министри над българското образование. Засега симптомите навеждат повече към второ

9

кали

преди 9 години

Отворете си очите българи !!!! Няма да позволим да ни правят на нищо !!!! Ще се борим за справедливостта и доброто !!!! Няма да ни командват простаци и *** !!! Ще си възвърнем това което ни принадлежи !!!! Искаме си това което ни принадлежи !!!

8

Цоца

преди 9 години

Кой плаща екскурзията на ВСС в Щатите - planbe.bg/до-вашингтон-и-назад /

7

До 5

преди 9 години

При Психодясното всички са такива.

6

Пълен ...

преди 9 години

... въздух под налягане.

5

Илиана

преди 9 години

Недоразумение! Кой те посочи за министър? Да вземе да си посипе главата с пепел! Твоето място е в специализирано болнично заведение! Не искал да става член на партия! А не ходи ли да се молиш на ГЕРБ да ставаш техен член? Като безумен сновеш от партия в партия да те вземе някоя за член, че да си осигуриш политическата подкрепа, която не получаваш от Реформаторски блок! И те прозряха, че не ти е мястото в министерството на образованието. на кой безумец му хрумна идеята да те направи министър?

4

Анонимен

преди 9 години

Омитай се. Сложете някой нормален човек.

3

boc

преди 9 години

Абе Танев, не ме интертесува дали пречиш на Борисов!Ти пречиш на образованието в България!!!Чудя се кой ти е дал професорска титла!!!

2

ученик

преди 9 години

Да се маха това недоразумение на природата!Пречи на образованието и учениците!!!

1

Анонимен

преди 9 години

Не е прилично да се хвърлят оставки, нито да се хлопат врати!Трябва да се подават внимателно!