6

Анонимен

преди 9 години

Каквото и да пишат и коментират троловете на БСП и ДПС техните гласоподаватели ще се давят още дълги години . Те ги учиха да сечат дърветата и да зарибяват язовирите. Сега честито .

5

Satir

преди 9 години

До лесничейОния кол който ти го завря отзад бай Амед изкара ли го или е още там?

4

Анонимен

преди 9 години

До лесничейНяма страшно гербери.Сега под мъдрото ръководството на другаря Бойко Борисов *** гората над Аспарухова.Миналата година не можахме да го изпратим в морето но тази година ще го изпратим.

3

лесничей

преди 9 години

Няма страшно другари и депесари. След като изсякохте горите и продадохте трупите в Турция идват потопи и наводнения . Това обаче да не ви притеснява срещу скромен хонорар от 1 милион лв. хидроинженера Ахмед Доган ще ви даде указания как да плувате в къщи . Това е , друго няма да има в близките 20 години , защото ако някой посади сега дръвче след 20 години ще стане голямо .

2

Един човек

преди 9 години

До сияйна мъдростЕх, блазе ти, а ние обикновените хора трябва да пускаме лампите когато ставаме вечер да ходим до тоалетната...

1

сияйна мъдрост

преди 9 години

На хората като мене, които са помъдрели изключително много през житейския си път, не ни пука за такива работи!От нас струи светлина и при слънце и при дъжд.