16

Иванов

преди 9 години

До ПетровФонът е от Банско, добре да се изказвате запознат...

15

Петров

преди 9 години

А защо фона на снимката е от Алпите, а не от някоя българска планина? А защо на фона на снимката няма писти, лифтове и влекове?

14

studenec

преди 9 години

bravo! vednaga li kasaha "da"? ne kasaha li parvo "chakai malko"?

13

Анонимен

преди 9 години

Ами като има хонорари, то е ясно че ще се казва "ЗА".Дано не се сбъднат очакванията,които са на база предварителни заявки, но такова развитие ще има това лято, че скоро може и да се започне с бутането на готови сградите, заради отлив на туристи.А кажете в България ли искате почивка или в Турция,или Гърция?

12

Анонимен

преди 9 години

Строителната мафия застрои черноморието сега е ред на планинските курорти погледнете велнград строят и продават апартаменти застрояват яко

11

Гай Баньо

преди 9 години

Понеже "развихте" летния сега ще "развивате" зимния...

10

Виля Лус

преди 9 години

Много ясно го е написал 8-Петър....Зимен туризъм,да разбираме ски или сноуборд.Тези последните гледат обикновенния турист с голямо високомерие. Алпинистите са истинските зимни туристи. Искат да ни заблудят и да почнат сечта за нови писти и съоражения. Какво общо има борбата с корояда на Витоша със зимния туризъм. Искате да превърнете планините в това в което превърнахте морето-едно голямо сметище

9

Николай

преди 9 години

Подкрепяйте... но после да не се чудите защо има толкова много свлачища - като ги няма горите. После може да търсим Банско в Разлог а ако се осъществи проекта на Витоша Бояна, Драгалевци и Симеоново може да слезнат под околовръснтия, забравихте ли какво стана преди няколко години и как караха каяк по водата точно на "южната дъга"

8

Петър Попангелов

преди 9 години

Ама че билборд - от къв зор спортистка ще рекламира зимния туризъм - какво отношение има тя? Аз пък съм против зимния туризъм във вида в който е - все повече се оформя като елитарен туризъм. Зимният туризъм задължително трябва да включва и СПА дестинации каквито кой знае защо в БГ са кът - кът в страната с най-много топла минерална вода? Интересно можеше ли някой да посети село Баните в Родопите например. Бе в БГ зимният туризъм е за здрави млади и богати хора. Другите - за ***.

7

До Т. Георгиев

преди 9 години

Такива като теб затвориха селското стопанство в България. Защото докато селянина работеше лез пари за да издуваш бузи, един ден отиде да работи в чужбина сега внасяме домати от Турция. Отиди в чужбина да видиш какви са цените!

6

Иво

преди 9 години

супер инициатива, имаме нужда от развитие на зимните спортове. Икономиката ни и без това е тлкова зле, че е абсурдно сами да пречим на туризма

5

Анонимен

преди 9 години

Зелените затвориха АЕЦовете за да има търсене на газ. Сега искат да затворят планините. А градовете са *** от кучетаа. Комунистите си сменят името, но нрава никога!Аз не се паникьосвам от гродните им надписи по стените, а се амбицирам! Да накараме зелените комунисти да избършат изпражненията от улиците!

4

Т. Георгиев

преди 9 години

Всички сме "ЗА" развитието на туризма ни. Но предполагам, че и повечето от нас са твърдо "ПРОТИВ" монопола и безумните цени в нашите курорти.

3

Боби

преди 9 години

Май не Ви слуша тиквата вас

2

Частна немска езиков

преди 9 години

Мили хора, дано повече от вас прочетат това - никога, никога не си записвайте детето в частно немско училище "Ерих Кестнер" в Люлин. Това, което преживя детето на сестра ми там е повече от чудовищно. Въпреки високата такса и усмихнатия директор - за цялото ни семейство настъпи истински ад. Малките деца са без надзор. След приключване на часовете има около 15 минути преди пристигането на бусчетата, които ги карат по домовете, а учителка не ги придружава в буса - просто си тръгват след часовете и ги оставят на произвола на съдбата и на агресията на по-големите. Взимат ти пари за обед в стола, хр

1

Анонимен

преди 9 години

Абсолютно за!!!