4

Mustafa

преди 8 години

Само като видя леля Цуцка от Плевенско и веднага тичам в тоалетната. Тази интеуектуалка представя България пред света ?!? Направо ужас !

3

Анонимен

преди 8 години

Комунизмът наруши дълбоките исторически връзки между двата народа, но контактите се възстановяват и ще стават все по-силни. Задължително е да се отвори авиолиния София-Загреб. След "македонците" хърватите са ни най-близки, доказано и с последните генетични тестове.

2

Анонимен

преди 9 години

Ами айде стига вече декларации - нека да има повече съдържание. Побратимили се градове. Хубаво ама.....много ми прилича на "светлото" социалистическо ежедневие. И какво правят тия побратимени градове? Едни хора от единия град посещават други хора от другия град. Ходят на пазар ли само? Разглеждат културни забележителности ли само? Да и това не е лошо....ама е минимум миниморум на възможностите. Има ли нещо смислено в това побратимяване - съвместни проекти в научни, културни или произв. области?

1

хахаха

преди 9 години

Тоя да не е кръстен на Йосип Броз Тито? Дето толко обичаше България, та по едно време Танковата бригада от Горна Баня се беше заредила в пълна бойна готовност по Сливница...