146

Пешо

преди 9 години

По времето на Костов :Д

145

хаха

преди 9 години

До NikchoТи къде живееш? Тинейджърите много отдавна, много преди тази статия "работят" по този начин. В Холандия ненавършил 18 в кофишоп няма как да видиш. Но хората имат закон и страх от закона. Но това е друга тема. Не , че и там не пушат непълнолетните , няма как да спре нещо което всеки ден набира по-голяма популярност, пък било то и заклеймено като нещо много лошо от поколенията поклонници на парцуцата и тютюна.

144

Nikcho

преди 9 години

Туко що запалихте сумати тинейджъри да почнат "да правят пари"

143

Анонимен

преди 9 години

Пушачите няма да убедят непушачите и обратното. Всеки човек и организъм е нещо отделно и независещо от другите. Ползи има, вреди също както всичко останало. Всеки може да прецени дали да употребява или не. Останалото са безмислени спорове. Аз пуша и не се съобразявам с кефовете на другите, нито чакам някой да се съобрази с моят.

142

Анонимен

преди 9 години

До МироЗа медицински цели и в момента има достатъчно медикаменти спрямо конкретния случай. Няма абсолютно никаква нужда да се легализира контролирането на нещо, което и в момента дори забранено явно трудно се контролира. Тезата "за медицински нужди" е поредното удобно извинение.

141

Миро

преди 9 години

Не мисля, че марихуаната е безвредна, обаче е доказано, че помага при редица заболявания, за това си мисля, че контролираното производство и употреба Само и Единствено за медицински цели ще бъде в полза на обществото!

140

Анонимен

преди 9 години

Хм

139

Анонимен

преди 9 години

Валерия ***, предполагам ще бъдете много щастлива, ако имате деца, те да пушат марихуана всеки ден.

138

Анонимен

преди 9 години

Най- лесно се управляват и манипулират зависими, слабохарактерни и слабообразовани хора.Това е едната страна. Другата ( за по- заможните) е лицемерно да си узаконят зависимостта и слабостта си. Много по- лесно и удобно е да се изтъкнат хиляда несъществуващи предимства от това да се пребориш с този порок. Хора има доста по- важни и приятни неща в този живот от това да се "напушиш" след работа например.

137

Анонимен

преди 9 години

Всяка отрова в малки дози е лекарство. Марихуаната е много добро лекарство.

136

Анонимен

преди 9 години

Направете го национален герой!

135

Анонимен

преди 9 години

Politicians who support prohibition are supporting organized crime

134

batmario

преди 9 години

Satori

133

M.Jane

преди 9 години

До до M.Janeда си призная и аз съм раздвоен по въпроса. но все пак мисля,че трябва да има начин да си пуша джойнта без да ме грозят хиляди години затвор, все едно съм някакъв престъпник.

132

Анонимен

преди 9 години

До Шаманtoq s rogata i oniq s kachulkite te chekat da zaesh popravise narkomanche imash oshte shahs da da badesh chovek a ne prednata otkachalka

131

ГДБОП

преди 9 години

За всеобщо съжаление, драги ми читатели марихуаната няма как да се легализира понеже ще бъдат засегнати много държавни и частни интереси. Потърпевши ще са фармацефтичните компаний с техните химий - анти-депресанти и обезболяващи.. . Пиеш хапче за едно, увреждаш второ, пиеш и за него и засягаш 3-то .. след това се обаждат 5-то и 10-то :/ А тревата дори няма доказана вреда, само се подмятат някакви глупости..

130

M.Jane

преди 9 години

До до M.Jane извинявай, просто се подразних от опита да се вкарат ''русофили'' и ''русофоби'' в тема която няма нищо общо с това. и пак ще кажа: нужна е легализация.

129

Черногледът

преди 9 години

Хората няма какво да ядат, те ще ми пушат!

128

Анонимен

преди 9 години

До Шаманshte otidesh v ada,ako ne spresh da vodish decata kam gibel i maloumstvo

127

Анонимен

преди 9 години

До Шаманne kalna taka shte stane