49

дд

преди 9 години

Това е новина която да се коментира ,не майките къде кърмят.

48

11

преди 9 години

Явно на ЦвЦв старците му са дълголетници, щом са скътали за 6 апартамента.

47

Bebok

преди 9 години

xa xa, niama po dobre ot panelki v Lulin!4ist vyzdyx, ku4eta, kozi, kone, abe napravo RAJ!!!!

46

do 48

преди 9 години

До до 38супер пич ,продължавай да се хвалиш ,но държава не се гарди само с една професия /ай ти ../ ,нито само в един град /софия/.Нали като си умен знаеш че изключението от правилото е такова -изключение .ps 2ма познати , също от сферата на великите ''АЙ ТИ'' работехав София ,за около 3000- 4000 лв/месец ,но единия отиде в Германия ,другия в ААнглия .та да много е добре в Бгетото ,многооо.Най вече за такива които изпитват удоволствие да вземат п о3000лв ида се гаврят с хора с 300лв заплата.

45

симпатяга

преди 9 години

до екстремиста. Ами извода си остава - на човек с минимални доходи не му трябва имот, телефо и плазма и в България, и в Англия, независимо колко евтино или скъпо е това! А другия ти пример - ами сега, като здравеопазването в БГ е "безплатно" (соц отвсякъде), то просто ще изчезне (едни чиновници харчат чужди пари за други хора-това ли е според теб е нормално), ти пак си плащаш втори и трети път за нормална здравна услуга и в БГ, само дето скоро няма да има лекари.

44

симпатяга

преди 9 години

Стига с тази андрешковщина! Човек който изкарва минимална работна заплата, не му трябва собственост. Собствеността е отговорност и тежи, след като нямаш достатъчно доходи, няма да си купуваш нито собственост, нито телефон, нито плазма и т.н. Първо трябва да си оправиш проблема с ниските доходи, който си е изцяло отговорност на отделния човек. Още малко ще предложите "държавата" да "дава" на безимотните имот, айде стига с този соц. Като няма, няма и толкоз.

43

Анонимен

преди 9 години

СОФИЯНЦИ ДА СА МОЙТЕ ВНУЦИ

42

минанащ

преди 9 години

Сидни Австралия, дай ми телефона си да ти се обадя нещо

41

От 58

преди 9 години

Лизингите са за глупаците, които имат излишни пари за лихви, такси по лизинг, банкови такси, скъпи застраховки, при който каже дилъра и т.н. Като нямам пари - не купувам. Другото е селски тарикатлък и надскачане, за който плащаш като поп. Карам нова кола от магазина купена и платена кеш изцяло. Вече е на 3 години, но не смятам след 2 да я сменям с новия модел на лизинг. Може и да не съм гъзар, вървежен и т.н., но смятам да си я карам повече и като вземе да се чупи, тогава да я сменя.

40

Анонимен

преди 9 години

Мда, живот на лизинг и кредит. Кредит за апартамента, лизинг за колата, лизинг за бяла-черна техника, кредитче за почивката. Караш колата 5 години, връщаш, взимаш новия модел и пак така, и пак така. И накрая едно нищо. Парите ти са в коли, кредити, лизинги и лихви, а насреща нямаш нищо. Дано поне си изплатил ипотеката. И какво става ако останеш без работа или се разболееш. Ако закъснееш с 1 вноска? И какво като винаги си карал новия модел кола, след като и стария ти върши същата работа. Гъзария?

39

до 55

преди 9 години

Ха, интересно твърдение. Ти откри нова световна икономика, браво! Доста години живях в САЩ в приличен квартал с хора над средната класа. Имах едни съседи- чудеха се каква кола да си купят. Богати хора със среден бизнес. Вадеха по 200к долара за Ферари, ей така. Лизинг? Не. Той е за средната класа. Не е за богатите. Коли от порядъка на 200-300к се купуват с банкова сметка, с добри доходи. Средната класа купува коли на лизинг. Казва ти го човек, който не живее в България.

38

Анонимен

преди 9 години

Искрено ме размя факта, че някои хора не правят разлика между лизинг на автомобил с остатъчна стойност и кредит... Белите хора си купували автомобил с по няколко заплати... Човече, на кой свят живееш?! В САЩ всеки кара автомобил на лизинг, в Европа- също. От банкера до лекаря, учителя и каквото се сетиш. От базов модел Клио до S-класа... Караш 4-5 години- връщаш и взимаш следващия модел или плащаш остатъчната стойност.

37

до 54

преди 9 години

Драги, не се изказвай неподготвен, защото цяла Европа кара коли на лизинг и ги връща на остатъчна стойност. В това число влизат всякакви марки и модели. Кредит и автомобил на лизинг са две тотално различни неща. Само фактът, че си употребил думата кредит и теглил, говори колко си далеч от начина на купуване на нов автомобил.

36

до 34

преди 9 години

Освен заплата си, имам 20-50% travel time, които ми носят сериозен плюс командировъчни към нея. Като цяло за колата си давам около 1500лв. месечно. Лизинг за 4 години е.

35

до Сидни Ав$тралия

преди 9 години

Аз съм на Bouvardia St,в момента съм в БГ,но като се върна да се срещнем.Да ти дам и малко уроци по родния ти български език.

34

георги

преди 9 години

В тоя апартамент имам чувството че душата ти умира. Особенно на един мъж. Аз си имам работилничка в къщи. Дърводелствам като хоби. Като имам свободно време си разкрасявам нещо дворчето и така се разтоварвам психически. Лятото си късам пресни зеленчуци от градината.. Не знам. Съжелявам хората които се принудиха да си напуснат домовете и да купуват апартаменти на изплащане, защото иначе няма работа.. Всичко се струпва в софия и в провинцията изчезна средната класа, а не е добре това за никой

33

до 38

преди 9 години

Под нов спортен автомобил разбирам Impreza 2.5 WRX STi модел 2013та, която си купих чисто нова. Семейството ми живее в центъра София от поколения насам, имам отскоро прекрасно жилище в нов блок с креативни съседи с гледка към Витоша. Обичам София, това е. Простотията е в крайните квартали (както по цял свят). Като ти гледам злобното мислене, ми се иска да ти пожелая да стигнеш някой ден нормалните доходи за средната класа, но това няма как да се случи, ако не се промениш драстично.

32

от Сидни Ав$тралия

преди 9 години

До до Сидни Ав$тралияне знам къде си бил но аз живея тук от години. махнах се от западна европа. Млад съм и живота е прекрасен в тази част на ПланетатаКакто ти казах има само 1 начин да ти оправя ориентацията или ми се обади на видео или заповядай от Операта по Харбъра и в дясно милитари роуд, само внимавай детелината е малко сложна, но щом си бил тук ще се оправишЩе се посмея на тебе искаш ли да виким кой къде е моментално ще ти оправя ориентацията ти ще си третия на който ще се зарадвам ха

31

георги

преди 9 години

Една сглобаяема къща 80кв.м. излиза около 60хил.лв. В малките градове си купуваш за 20-30хил.лв. дворче. Така на цената на апартамент си имаш къщичка с двор. Това да наблъска хората в апартаменти е една от големите грешки на комунизма. А да се струпа целия бизнес в София е друга голяма грешка.

30

до Сидни Ав$тралия

преди 9 години

Сложи си очилата с диоптрите,ОБАМА а не ОСАМА съм написал.Аз като съм бил в Сидни,ти си мечтаел за Австралия,но разликата е ти си остана мечтател,и лошото е,че ти се отрази тази твоя мечта на психиката ти