10

Homer

преди 9 години

Най-големият убиец на ДЕЦА!!!

9

Анонимен

преди 9 години

ДА ОБЯВЯВА ВОЙНА НА ОБАМА КО ДРЕМИ ТОЙ Е ВИНОВЕН!!!!!!

8

IRAN

преди 9 години

Ако някой ще завладява целия Близък Изток, по-добре да е Иран, отколкото Израел. Иран трябва да бъде изваден от изолация, да поддържа равноправни икономически отношения, той е и потенциална топ-туристическа дестинация. Има много качествени стоки за износ, не е само петрол и газ, които САЩ досега едва пропускаха. Така че САЩ показват признаци на здрав разум и Израел да си научи мястото - без подкрепата на Англия и САЩ тази терористична държава въобще нямаше да я има. И да остави Газа намира.

7

рок

преди 9 години

по добре е да не се правят ядрени оръжия,но за това трябва да се внимава на кого се налагат санкции

6

zzz

преди 9 години

С мълчаливата подкрепа и Калашниците на *** ислямистите,като в Украйна,ще завладеят обширни територии от арабските страни.От друга страна по-слаб президент от демократа Обама не е имало в САЩ.Света отива там,където го водят двама неразумни политици.

5

bb

преди 9 години

Не е съвсем прав Нетаняху. Най-опасни са създадените от САЩ и Саудитска Арабия групировки Ал Каида и ИД. И единствените, които могат да ги озяптят са Иран. Иран, освен това, е най-демократичната ислямска държава след Турция. Има избори, мандатност, правителствата се сменят. Къде е сега Ахмадинеджад? Ами изкара два мандата и това е. Сега се вози в рейса, имаше снимки. А Саудитска Арабия е в средновековието. Но са с Америка.

4

Анонимен

преди 9 години

Най голямата заплаха са ЕВРЕЙТЕ

3

1

преди 9 години

убиеца на палестински ДЕЦА,си ти нетаняху

2

Анонимен

преди 9 години

Бетер българите - и на този все някой друг му е крив!

1

Тихомир Томов

преди 9 години

Любимия наставник на Бойко да вземе да се разбере с Шейх Насрала , за да не яде пердах както през 2006 г в Ливан и да признае пред тъй наречената Световна общественост , че територията Израел притежава ядрено оръжие