42

хитрец

преди 9 години

Разбира се че е ***,той го изгони от Барса,а после отборът не вървеше,седеше с тефтер и чертаеше некви измислени схеми,а на наш Ицо стои фанелката на Камп Ноу,а не портрета на тоя холандски г..

41

Чики

преди 9 години

Сомтаймс уин, сомтаймс люн! :-)))))

40

ШибиРиби

преди 9 години

На Камата логиката не я хванах, там където казва какво казал Гаал и какво отговорила жена му... така да се каже Доктор на Науките е и не мога да го упрекна. Обаче е велик! Удряй Ицоооооо, бий ги по главите и ги псувай, тяхната *а*а . Айн цу цвай цу драй, сом тайм уин сом тайм люн. Сакрифиси, няма сакрифиси на терена.

39

Ккк

преди 9 години

Гфс склон

38

Анонимен

преди 9 години

Меко се е изказал :)Евала Кама! Щом камата казва, че е ***, значи е ***!

37

dp

преди 9 години

Е Ван Гал е видимо нагъл турук дори след толкова години - предполага се, че и наглите туруци научават по нещо с времето. Като бил (никому неизвестен) играч питал треньора си "що не ме пускаш - нали съм най-добрият".... (тотална смешка но си го е вярвал).Мога да разбера силния израз на Стоичков, в крайна сметка е пряко замесен - а тоя нахалниксе наврял да пита жена му (е остава съмнение, че е било шега).Стоичков е футболна легенда от първа величина, Ван Гаал е просто вредил се лактоборец.

36

коки

преди 9 години

ЛЕГЕНДА!Останалото е мълчание или човешка простотия.

35

Анонимен

преди 9 години

Що така изпаткахме всички, не знам, ама ми се искаше да не е точно така

34

някой на 60

преди 9 години

Кой играй пичели,кой ни играй ни пичели.Глупакът си остава за цял живот ***.Господ дава едно,но взима друго.Ти нямаш мозък, но имаш два златни крака.Ти си оставаш бедняк на сиво вещество,ако знаеш какво е това.

33

Анонимен

преди 9 години

Абе като постигнете половината от това, което е постигнал Стоичков, някой може и да ви прочете мнението. До тогава сте просто драскачи-коментатори в сайт за новини.

32

Анонимен

преди 9 години

единия *** се присмива на другия ***.има ли умен футболист

31

Анонимен

преди 9 години

Ne moga da razbera zashto ima tolkova (+) plusove v podkrepa na kazanoto ot Van Gal.Prav e Stoi4kov 4e holandeca e *** .Ne moje da se navliza tolkova v li4niq jivot na koito I da e .

30

Анонимен

преди 9 години

Не мога да разбера, защо е цялата тази омраза към Стоичков. В крайна сметка човека е бивш футболист и е прославил България по света. Дълго време се чудих защо всички футболисти не са особено умни, докато един ден не ударих с глава оригинална футболна топка. Като камък е. Главите ни не са направени да издържат такива удари. За това умен боксьор и футболист няма.

29

Анонимен

преди 9 години

ти пък си зюмбюл

28

Златен лъв

преди 9 години

Стоичков е световен футболист. Който го може, го може, който не - дрънка.

27

Анонимен

преди 9 години

Стоичков,разбирам те че истината боли,но...и аз бих я попитал.Да ти кажа че ти си роден под щастлива звезда след като толкова време те търпят и си затварят очите за гаменското ти поведение.И сега,когато както казва пресата че си го закъсал финансово отново те натрапват с рекламата за бира.Чак я намразих!

26

Роза

преди 9 години

Тя е казала златнИ топкИ, ама да не задълбаваме.

25

Луда фенка

преди 9 години

За всеки влак си има пътници,затова!

24

Анонимен

преди 9 години

Значи жената на Стоичков се е омъжила за -златна топка- хахаха ...златна ,кожена ,гумена ...-все е куха като пипоня на Ицата !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

23

анонимен

преди 9 години

що така се обиждаш от истината ,,*** си бил и такъв си остана както и много друга такава ***