10

анонимен

преди 9 години

на вниманието на младитеза това са 8 март и 1 май вижте какви глупости сте писали около 8 март

9

до 4

преди 9 години

Ако си най от трудолюбивите що ли не изволниш всичките работници и си поеми цялата си работа сам,айде късмет

8

Анонимен

преди 9 години

Силно сам озадачена!!! Нали времето на червените байраци е тотално обругано, заклеймено и отречено. Какви са тез флагове, Бандери рози и Белла чао в цивилизована Европа??????

7

От извора

преди 9 години

В Италия се води война. *** либерасти искат да превърнат работниците в роби. Работодателят сключва с теб граждански договор по "партита ива". По нашенски ще рече, че не е длъжен да ти плаща осигуровки, ти се явяваш нещо като съдружник на фирмата. Плаща ти според печалбата и ти се спасяваш с осигуровките за здраве и пенсия. При такива договори синдикатите не играят. Много хора решиха да се пробват от немай къде, иначе съкращения и на улицата. Сега бачкат само като роби, буквално за нищо.

6

Анонимен

преди 9 години

A nie koi primer sledvame?

5

сибирка

преди 9 години

Всички ще последват примера на Ципрас. Всички го одобряват, но все още не всички се осмеляват да направят това, което направи той. То затова са и някои критики към него от ОПРЕДЕЛЕНИ хора - защото обърква плановете им.

4

Нед Луд

преди 9 години

Все едно всички да са на хонорар. Без чувства. И тъй като са се замислили и си представят, че и те могат да изпаднат в това отношение се самоопределят като феодали, в смисъл олигарси, нещо като висша каста. Горките заблудени гугутки. Не съзнават, че всъщност те са манипулираните "трейдунийони"

3

Анонимен

преди 9 години

Абе вие отдолу се бъзикате....но часовника тиктака за Евро съюза...Много проблеми и болежки им се събра на европейците..Но това не е страшно---страшното е как се решават тези проблеми от брюкселските тикви.А досега има много малко адекватни решения--оттам и генерирането на проблемите......Тик-так....тик-так....

2

Анонимен

преди 9 години

Така наречените леви, социалисти и т.н.са едни най-обикновени демагози, популисти чиято единствена цел да спечелят избиратели чрез захаросани лъжи. Не може един работодател да уволнява свой служител и след това той да бъде възстановяван на същата тези длъжност - това е тотална глупост, лишена от логика. Такива закони стимулират единствено мързела и глупостта в обществото - не можем да награждаваме и защитаваме мързеливия и некадърния, и да искаме едно общество да развива в някаква посока.

1

анонимен

преди 9 години

за сведение на глупаците8 март и 1 май за точно за тези хора които протестират по улиците наевропа погледнете какво сте писали около 8 март по форумите