126

Реален

преди 9 години

Всяко центриране си беше потенциален гол. НИТО един път Михайлов не спечели висока топка. Първият гол и други ситуации вратар от Б група би се справил по-добре. Когато надиграхме Италия като гости, отново той допусна гол с глава на два метра от голлинията. Спомнете си, когато бяха изборите за президент на УЕФА и Платини дойде тук, най-вероятно Б.Михайлов да гласува за него. Малко след това продадоха Ники на ... Ливърпул!!! където треньор беше французина Улие. Насила вратар не се става.

125

Владо

преди 9 години

Футбол ще имаме, когато спортните бази станат съизмеримо хубави ...примерно с колите на спортните дихатели .

124

фен

преди 9 години

това беше най- хубавия мач който съм гледал в последните 5 години....

123

Анонимен

преди 9 години

Петев ако има два грама мозък и достойнство да си подаде оставката защото се задава нов стриптийз.Няма такъв слугинаж ,няма такова подлагане и подмазване,няма такъв слаб футболен отбор.Да не можеш да биеш отбора на Италия които футболисти не се познаваха,70 мин да минеш три пъти центъра,това е мега падение и срам.Та този Италиянски отбор отнасяше четворка от Македония,само тези фолк фурии са некадърни да бият когото и да било.За бога закрийте този тумор

122

asen

преди 9 години

Драма в вратата олеле майко ники не трябва да пази колко хора мислят като мен????

121

тт

преди 9 години

Мислех да напиша коментар за това недоразумение ведно с баща му и подмазвачев, но като Ви видях коментарите видях че всички Сте достатъчно изчерпателни и точни. Просто няма какво добавя. Искрено се забавлявам в това мрачно време с истините които пишете. Надявам се сем. Перуканови да са махмурлии от снощи и да не четат истините по техен адрес, защото каквито и *** да са, ще им стане неловко. Те са "национално богатство" , мамицата им *** и долна !

120

Аз

преди 9 години

Аха, един стоеше като клоун в наказателното, но важното е, че баща му си го харесва...

119

МАЙКАТАСИТРАКА

преди 9 години

Некадърното семейство МИХАЙЛОВИ провали всичко...

118

нееее

преди 9 години

У нас всичко е наопаки - спортните звезди са чалгари с неукрепнала гейска психика, идеала за жена - пластмасова кукла за монотонен секс. Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.

117

оптимист

преди 9 години

време е пожарникаря да удари по масата и да състави националния отбор и на майната им това златно поколение???

116

Tactician

преди 9 години

Всичко хубаво, ама как може Влади Стоянов, който беше избран "в идеалния състав на Шампионската лига - дори Роналдо не можа да намери място там", не пази за България?Защо някой журналист не зададе тоя въпрос индиректно на тоя перукан, а?

115

Анонимен

преди 9 години

Абсолютен цирк.Повече български футбол няма да гледам.

114

Анонимен

преди 9 години

Нищо чудно и да са врътнали договорка. Такъв цирк Италия надали е гледала скоро. Михайлови са гротеска. :(

113

Анонимен

преди 9 години

Здравейте поданици на държавата на Перуките! Как сте днес? Не ви харесва как играе малката Перука? Е, няма как, ще го търпите, държавата му е бащинийка.

112

Анонимен

преди 9 години

петев не направи правилни и навременни смени,малко не му достигна акъл на петев!!вратаря слабичък,,,,,,, стоянов нямаше да пусне втория гол!!или поне щеше да се хвърли!!

111

антимутри

преди 9 години

Перуката е *** със самочувствие. А сина му некадърник с такова. Следващият път бойкот на публиката, само мутрите от трибуните да са на стадиона да си гледат сами слабата игра на националите. Толерантността ни към мутрите убива България.

110

жиго

преди 9 години

ако не други футболисти то вратари поне има у нас. Ама явно в договора на г-н Петев е посочено, кой ще е на тази позиция предварително, и после се чудият що няма хора на стадиона. Ми ясни сте им на хората бе мишоци, да не ги мислите за по-глупави от вас. БФС - Бориславов Фаготски Събор

109

se

преди 9 години

Слабички са нашите! Добре е да се изключва звука на телевизора за се прецени правилно играта! Както винаги бяхме опълченци! Но така е вече 20 години! Отделни проблясъци и 90 процента защита!'

108

Анонимен

преди 9 години

Не, драма е, че на вратата ни пази вратар, не заради качествата си, а защото е син на Боби Михайлов. Жалко за Владо Стоянов и жалко за нас!

107

Анонимен

преди 9 години

Abe tova puk ne go razbiram,rezervnia vratar pazi v 6ampionska liga. Ama na tituliara tate mu e silenSmiah v zalata.ina4e nikito vardi vij i alisia i nikoleta gi vardi ne e kato valirkata toi e vkarva4