14

бай джагал

преди 9 години

USA са като мутрите едно време - искаш ли да те пазим - благодаря, няма от кого. Добре.На другият ден магазина ти гори. Те пак идват и пак питат - и ти вече нямаш избор.Та така и хамериканците - имаш ли ресурси или стратегическо положение - ще те изнудват и ще плащаш.Иначе я някоя революция ще ти направят, я някакъв арсенал(ядрен, химически, всякакъв) ще намерят, и т.н., и т.н.Ония в Брюксел никой не ги бръсне.Те са кукли на конци.

13

бай джагал

преди 9 години

До Анонименкой нормален ще хапе ръката, дето го храни ?

12

Дизарел Паси

преди 9 години

До АнонименЗащото са си дружки от време оно.Да си спомним евреинът главорез Сюлейман паша/Соломон Леви/-избил 15000 души и опожарил Стара Загора.Дълъг е списъкът на евреите,навредили на българите.

11

Анонимен

преди 9 години

И сега там започва профилактично рязане на зелки , смрадливата Еврогея ще се усети чак когато влязат в Париж.А засега подкрепа за бобардиране на Иемен в "коалиция" със Саудитите и Катар финансирали тия идил-игил или с една дума главорези.

10

rustam

преди 9 години

В сирия има законно избран президент и няма режим и сирийците се бият срещу главорези създадени и въоражавани от най големите демократи което води и бежанска вълна в бг ясно ли е *** п....о

9

Анонимен

преди 9 години

"Режимът" на Асад е единствената законно избрана власт в тази държава!

8

Анонимен

преди 9 години

Така е, ако режимът в Брюксел не подкрепяше толкова години тези главорези това сега нямаше да се случва...

7

до 1

преди 9 години

Ал Кайда и Ислямска държава са врагове! Всъщност Ислямска държава е бившата "Ал Кайда в Ирак", която се биеше с американските и правителствените сили в периода 2003-2013 г. След смъртта на Бин Ладен през 2011г. "Ал Кайда в Ирак" не признава Айман ал Зауахири за нов лидер, отделя се от "Ал Кайда" и става Ислямска държава в Ирак начело с Абу Бакр ал-Багдади. Фронтът Ал Нусра е част от Ал Кайда, но е твърде самостоятелна, а и има доста повече боен опит от останалите клонове на организацията.

6

Димитър Рогозин

преди 9 години

Ал Нусра на арабски означава подкрепящ фронт. Той е подкрепян от американците с оръжие, нови коли през Ирак ипо въздуха. Абу Бакр е бил 2 години в американски затвор и в доста добри отношения с Маккейн на не една дългочасова среща. Но сега пелека се изплъзва от американските си ментори. Затова се появяват условно други групировки. Целта е да се сее неустойчивост за да просперират корпорациите над държавите. Въпросът е кога нещо като Ал Нусра ще достигне и САЩ. Мисля, че няма да чакаме дълго.

5

ААЙ

преди 9 години

А КВО СТАНА БЕ КЪДЕ СА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЗАСТЪПНИЦИ СТАРАТА АНГЕЛИНКА, ОЛАНД МУЛАНД, НАТО. ЗАЩО НЯМА ТРАУРИ ЗАГРИЖЕНОСТ.

4

грубиян

преди 9 години

В ЦРУ тайничко празнуват. Протежетата им напредват.

3

спец боец

преди 9 години

Така е тоя Левак Асад и неговите слаби източни господари скоро ще трябва трябва да се изнасят в Средиземно море , янките ще изпратят кораби да им помогнат при евакуацията !

2

ДИСАГИТЕ

преди 9 години

До въпрос 3И двете са продукт на световната терористична организация-Ц Р У.

1

до 1

преди 9 години

Към момента официално са врагове.