107

SAMO VOLEN

преди 9 години

И кво ся ? Вместо да гледам яки рускини по морето лятото , сега ще гледам космати грозни туркини с фережета ... Благодаря ви много ...

106

Анонимен

преди 9 години

G go Angelkova a ne se izkazvaite nepodgotvena..upravlavat ni selski tarikati s prostachki ezik NS e palno s dupedavci i s takiva kato Mestan koito se chudi kak da kafe necho za da go snimat...a be baldari do koga che tarpim

105

Анонимен

преди 9 години

До до 128Руснаците се наквасват в стаите и къртят до вечерта. Камариерките изкарват по още една заплата от празни бутилки. Жалко за жените.

104

Анонимен

преди 9 години

До ЕмбаргоПо-малко Руски туристи - по-добро качество на туристите. Ще има болен период 1-2 години но после тези които не искаха тяхното съжителство ще 'открият' България. Аз виждам бъдеще по-добро от преди.

103

Ембарго

преди 9 години

Няма бизнес който да се радва когато му намаляват потребителите и губи пазари.Не мога да повярвам какви *** ни управляват. Вместо да се мъчат да задържат и руските туристи тия омаловажават проблемите. Нали сме богата държава и може да си позволим пропуснатите ползи от руските туристиАма ще видим летния сезон защото по традиция руснаците предпочитаха България.

102

Гражданин

преди 9 години

Разбира се,ч е е излишно! Туристи е имало,има и ще има! А ако условията и цените са по-прием ливи -няма да има празни места !!! Стига сте ни занимавали с тая руска туристическа вълна!

101

до 128

преди 9 години

Ами,като ще ходим по Черноморието ни, елате и Слънчев бряг да видите пияните и надрусани англичани и остальная ***, ако така ще си говорим! Телевизиите ни излъчват техните оргии, не съм виждал нещо,което да са направили руснаци в нашите курорти.

100

Булгаристанец

преди 9 години

България е един *** и който и да дойде трябва да му се радваме и да го кътаме!

99

Анонимен

преди 9 години

И така ревящи *** в критическата.. Да обобщим. По-малко руски туристи са по-малко руско влияние. По-малко бизнес с руски субекти води до по-малко пари за пропаганда в България. По-малко пари и за вас. Това е само повод за радост. А парите си ги търсете от кремълското джудже. Докато не изгинете оправяне в тази държава няма да има. Пари трябва да има само за умни и трудулюбиви. За лентяйстващи руски платени агенти по форумите - само глад.

98

Berlin

преди 9 години

Цял свят е пропищял от руските туристи. На фона на братушките, нашите мутри, чалги и снобари са свежи като пролетен дъжд.

97

до 117

преди 9 години

Като си се родил пролетарий няма как да станеш капиталист. Нищо, че живееш в Капитализъм. Оставаш си пролетарий. Има разлика, нали?!

96

Анонимен

преди 9 години

Дано черноморието стане достъпмо за българи.А не да се кахърим ,че нямало руснаци.Ние в собствената си страна не можем да почиваме!Не ги мислете руснаците-те все ще намерят къде да идат.А ако цените станат по достъпни ще има по голям оборот и така и ние ще бъдем доволни.

95

С руските ...

преди 9 години

... туристи туристите щяха да са с 160 хиляди повече. Да нямаш не е като да имаш.

94

Анонимен

преди 9 години

Соросен ***,кажи на господарите си да преместят базата си от Ново село (между другото наем вече няма ли да плащате), в Слънчев бряг.И така да заменим руските си туристи с американски...Връчете и на всеки сервитьор по един автомат и ще решите заплахата от Русия.

93

Анонимен

преди 9 години

За да видите колко нагло лъжат *** и каква безмозъчна пропаганда сипят, че туризма пълнел бюджета просто попитайте персонала на хотелите как ги осигуряват и какви пари им плащат. Т.е. предполага се, че понеже се крият данъци и осигуровки, то някак си пари ще дойдат от ДДС-то, което идва от заплатите на персонала. Да ама не. При заплата 400-600 лева на месец няма никакъв персонал. А кадърните заминаха на работа в Гърция.

92

DDR

преди 9 години

До Анонимен 99Личи си че не сте излизал/а зад граница по белият свят и за това тряскате дивотии във форума,

91

Анонимен

преди 9 години

Другите лъжи на форумните *** са също лесни за разкриване. Само прочетете надолу. Ще прочетете как чакаме бедните руски туристи, но ще прочетете и как те давали много пари. Простотията и късата мисъл е отличителна черта на сипещите пропаганда. Те разчитат с хвърляне на лозунги да накарат нечий мозък да спре да мисли. Но не се усещат, че пропагандата им е толкова безмозъчна, че може да зариби само диспансеризирани.

90

Анонимен

преди 9 години

Най-интригуващото в мурзилския вой фър форума е как няма да получим богати туристи от САЩ и как нямало да дойдат бедните от Русия. Като си създал мизерия и чакаш бедни, а те са станали по-бедни няма никога да дочакаш богати. Защото като е трябвало да направиш нещо качествено главатата ти пълна със сърпове, чукове и фекалии е родила едно крайбрежно гето. И е повод за радост на всеки нормален човек. Най-накрая мутрите са наказани както трябва - с мизерия.

89

Leadway Supervisor

преди 9 години

Виждам повишена активност, НПО сектора провежда офанзива, "отваря" очите на гражданите :) засега с променлив успех.

88

Анонимен

преди 9 години

В този ред на черноморски теми, какво става с руският шпионски коридор в Росенец (формално управляван от Лукойл) и ще се намери ли най-накрая правителство и електрорат, който да закрие този троянски кон в ЕС? Там няма дори митнически контрол какво влиза и въпросът за това място е поставян дори от Европол. За НАТО да не говорим. От там влизат също и едни суми за заплати на *** вилнеещи по този форум.