56

Иван - Д

преди 9 години

За съжаление, този трагичен случай не е първия, вероятно няма да е последния, който ще остане загадка.... Историята на авиацията помни доста случай, при които самолетните компании прехвърлят вината на пилота, защото така им е най-икономически изгодно. Ако се потвърди тезата, че самолета е паднал заради повреда, следват доста съдебни искове от роднините на загиналите, както и отлив на клиенти, което предвещава огромни загуби... Светла им памет на всички загинали и дано истината излезе наяве.

55

Анонимен

преди 9 години

що ти какво смяташ че се е случило?

54

Анонимен

преди 9 години

И другият вариант е някаква трагична гей афера.Жената в семейството не е издържала и се е самоубил?Офф колко са елементарни.

53

до 96

преди 9 години

Много филми гледаш. На вратата на кокпита има "шпионка" , винаги може да види кой тропа отвън.

52

Анонимен

преди 9 години

А не е ли възможно друго.Обикновено нещата са твърде банални а хората от скука ги драматизират.30 годишната кошница е дала фира по някаква причина на възраста на голф 1 или опел аскона е.За да се прикрие резилът и за да няма скъпи съдебни дела е най удобно младият пилот който тъкмо е изхарчил стойноста на един нов мерцедес ес клас от най скъпите да се сети че в тоя момент има проблеми с неква дет се е чукал известно време пък после са спряли.Та затва е решил да се самоубива...Готин виц,а?

51

Анонимен

преди 9 години

До Hans Rus След 11 септември щатите въведоха нови правила- в пилотската кабина през цялото време трябва да има 2 души. Когато някой пилот излезе, вътре влиза стюардеса или стюард.

50

Анонимен

преди 9 години

А не мислите ли ,че може да се е случило следното:Командира излиза от кабината. След това се връща. Започва да блъска по вратата.За втория пилот това е прозвучало като нахлуване с взлом. Според т.н "чек листи" това е терористично нападение и за това не пуска никого. И понеже е с малък стаж действа според инструкциите. И за да не се случи сценарият 9.11 се решава на отчаяна постъпка за да не загинат повече хора.

49

ss

преди 9 години

Sega FBR che otrkrie ruska sleda.moge 2 pilot da e vervuvan rusnacite.

48

Kummer und Traenen

преди 9 години

Riesiger Kummer und Traenen ! " Ohne dich " !!!

47

до ФБР експерта

преди 9 години

А на ФБР не направи ли впечатление, че инцидента е с Еърбъс, а не с Боинг?

46

Анонимен

преди 9 години

Не казват, че в записите се чуват аларми, звънци, освен изскърцване на стол после само равномерно дишане, потропване, повикване, блъскане по вратата, накрая писъци. Аз това разбрах.

45

Иванчо

преди 9 години

Хахахха - постоянно двама души. Кажете ми какво би се променило ако в този самолет вместо командира е била влезнала 20 годишната стюардеса?!! Чий ще го държи вътре и какво ще прави?!! НИЩО!! Пилота пак е щял за си направи каквото е искал.

44

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 85Ало "иЧспИетЪ", ти конструктор ли си?? Собственик на компания ли си?? Или пилот??Мухльооооо, аре у лево.

43

Анонимен

преди 9 години

Избягвайте да летите и над България. Летят безпилотни самолети с нова технология: снимат небето над самолета и го проектират отдолу. Аз лично случайно видят такъв, и летеше доста бързо и безшумно като не излиза съответния бял дим като при реактивните самолети. Може да е и лазер или отново несъгласуваност с военните и сега прикриват, тъй като другия обект е американски. Сюжета е нещо като командосите в Коиловци, но с драматичен завършек.

42

Анонимен

преди 9 години

Луфтханза даде фира.............

41

Анонимен

преди 9 години

От това което чета виждам че що е *** все е *** и на самолет се е качвало само до Испания за маслини да бере и обратно.Тази пасмина е за ............

40

До 82

преди 9 години

Плитка, плитка, ама много плитка лъжа. И ФБР леко така срамежливо попредложили услугите си. Щото нещо им се изплъзва информацията от разследването или по точно американската наглост не издържа да не насочи разследващите към "правилната" хипотеза. И всъщност 150 или 153 или 154 или 156 са пътниците - последно

39

Анонимен

преди 9 години

аз ще гледам как единия капитан блъска по вратата и иска да влезе....ще виждам че самолета пада...и ще си седя мирно на седалката....еми повярвайте ми ще изрина де що мога от тая врата като знам какъв ще ми е края ако не се отвори....предполагам и другите мислят така....кво излиза тогава...че пак пробутват лъжи

38

Анонимен

преди 9 години

хептен за балъци ни взеха.луд бил а?ако искам да се самоубия не е нужно чак на работа да ходя...после се бил заключил сам вътре и никой от пътниците не разбрал как от 11хил метра слизат на 2хил...еми ние пък сме се качвали на самолет и знаем какво е усещането дори при нормално снишаване.

37

Анонимен

преди 9 години

те да помогнат в разчитането на оня дето падна в Украйна преди доста време че много се бавят там...тука ги разчетоха за два дни..