53

Бау

преди 9 години

Шш славяни освен сланина друго що славянско имаме Аспарух не е бил слав ние как така сме слави и то чернички даите миноси акощете фактите са

52

хах

преди 9 години

Йемен е близо до Иран...не е безпомощно изолиран, като Сирия...на чаршафосаните саудитци може да им запари под задниците...

51

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 54русия щяла да стане по велика от всякогаявно си гледал предсказанията на Ванга по някоя руска ТВ. Само руски *** може да напише, че след ядрена война Русия щяла да стане велика :)

50

Анонимен

преди 9 години

ДО 54. АМИ КАТО СИ КАЧВАТЕ НА ВЛАСТ СЕЛСКИ ТАРИКАТЧЕТА КОИТО ГИ БИЧАТ ХАМЕРИКАНСКИ ПРЪЧОВЕ ЩЕ ИМА РЕНДОСВАНЕ НА МАГАРЕТАТА. А КОГАТО АТОВЕТЕ СЕ РИТАТ МАГАРЕТАТА ПАТЯТ. ОТ КАКТО ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ Е СЪЗДАДЕНА ПРЕДИ 1333 ГОДИНИ ВИНАГИ Е БИЛА ПОД ЧУЖДО УПРАВЛЕНИЕ И НА ГРЕШНАТА СТРАНА.

49

бг

преди 9 години

Руснаците ще убият около 600 милиона жители на Западна Европа и САЩ.

48

бг

преди 9 години

В Библията пише че Русия е унищожителката на Възродената Римска Империя.

47

бг

преди 9 години

Точно обратното е - колкото повече Жужи отстъпва,толкова повече му се увеличава шанса за натовско-отановската Хага,контролирана от Билдербергите.

46

Анонимен

преди 9 години

гледа вчера предсказанията на ванга и останах изумен,всичко което го е казала за периода 2010 до сега е факт , за съжеление предрича трета свретовна воина през 2015- 2016 , казва че ще е кратка защото ще се използва ядрено оръжие а сащ ще се разпадне , европа няма да е годна за живот, русия щяла да стане по велика от всякога но ще има подкрепа на друга голяма държава /това за европа хич не ми допадна ,може и да не изкараме 2015

45

Анонимен

преди 9 години

До бгда си поделят с Китай бензиностанцията ли?

44

Анонимен

преди 9 години

ЩОМ НЕ ИМ ИГРАЕТЕ ПО СВИРКАТА НА ХАМЕРИКАНЕТАТА ЩЕ ГИ СВАЛЯТ НАСИЛА. ПРАТИХА СИ СЛУГИТЕ С ЧАРШАФИТЕ ДА СВАЛЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ЙЕМЕН. ИЗГЯВОЛИХА СЕ ХАМЕРИКАНЕТАТА НЕ СИ ХАБЯТ СИЛИТЕ А ИЗПОЛЗВАТ ЧУЖДИ ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ПОДЛИТЕ СИ НАМЕРЕНИЯ. ПРАВИТЕЛСТВОТО В ЙЕМЕН СИ Е СЪВСЕМ ЗАКОННО НО ПОНЕЖЕ СА ШЙИТИ А НЕ СУНИТИ И НЕ ИСКАТ ДА ГИ РЕНДОСВАТ НА ЗАДНА ХАМЕРИКАНСКА СКОРОСТ ВЕДНАГА ТРЪГНАХА ДА ГИ УБИВАТ.

43

бг

преди 9 години

Иран не трябва да се бави,трябва веднага да реагира,не трябва да повтаря срамната грешка на Русия.

42

Анонимен

преди 9 години

До бгТака требваше Русия да постъпи срещу Хунтата в Украйнатрябваше и сега жужо щеше да е в Хага и да няма проблеми.

41

бг

преди 9 години

Надявам се събитията там да станат много интересни.

40

Анонимен

преди 9 години

До циникатам стана най-големия пазар за скрап на остатъчен матерал от киборгтц, на половината "Вимпел", а уж били най-добрите.

39

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 49Путин като защитава интересите на народа си да го прави само в изпадналата бензиностанция! А като не им харесва на ушанките в друга държава да си бягат в мизерната им майка рашка и да не пречат на нормалните хора да живеят нормално! Да се махат от Грузия и Украйна и от всички държави чийто президенти пък също гледат благото на народа си!!!

38

бг

преди 9 години

Така требваше Русия да постъпи срещу Хунтата в Украйна,подкрепяна от САЩ и ЕС.

37

Анонимен

преди 9 години

путин е виновен за глобалното затопляне , путин е виновен за изчезването на пчелите , путин е виновен за изчезването на динозаврите , путин е виновен че обама е черен а не бял, путин е виновен че рибата в океаните е на изчерпване , путин е виновен че земята е кръгла и се върти а не плоска , путин е виновен че свалиха с преврат президента на украина , путин е виновен за втората световна воина , тои също е виновен че е единственият президент на държава която застава зад интересите на народа си

36

Анонимен

преди 9 години

Егати за Йемен от 2 дена статии а за *** Окрайна нищо.Че те там почнаха да се самоизяждат мелезите , Иемен ,че Йемен.

35

циника

преди 9 години

44, глупчо, умните хора не правят демонстрации ала кръчмарската мутра. Така че нека "глупавия Сам" да буха с бухалката по евтините кръчми, пък когато му дойде времето ще му пръснат мозъка, както се случва с всяка мутра. Ах, ти обожателю на мутри:))

34

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 38сега къде са участвали я кажи да чуем а целия свят пламна от 2011г насамсвета пламна заради Путин