9

мнение

преди 9 години

Преди години като се случи трагедията с българските деца в река Лим, си спомням, че и сърбите, с които не сме първи приятели, скърбяха заедно с българите. Геополитика, история, Изток-Запад, това е до един момент - оттам нататък нещата опират до елементарна човещина и съпричастност.

8

леле

преди 9 години

До ХА-ХА-ХА!Бях тръгнал да ти отговарям със сериозен коментар, но се отказах, като помислих какви неща си писал. Просто няма смисъл.... Аз ценностната система си я имам, нито съм с робско мислене, не се безпокой. Живи и здрави

7

Аве...

преди 9 години

До КикоЛошото е, че не са платени. Иначе винаги е кофти когато такива трагедии стават(загиналите от самолета имам впредвид).

6

Кико

преди 9 години

Поръчковите ***-копейкаджии и от тази статия решиха да изкарат по някоя рубла! Мерзавци...

5

до Ха-Ха-Ха

преди 9 години

Какви поробители, какви колонизатори - тук става въпрос за човешки същества, които имат семейства и близки, част от пътниците са били германски ученици, връщащи се от обмен в Барселона. Дори не може да се каже, че в самолета са се возели заможни хора, това е нискотарифна компания! Опазил ме Бог да разсъждавам като теб...

4

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

До лелеТочно твоята ценностна система е подменена.Ти, си с промит мозък !Кланяш се на поробителите си и жалиш като типичен роб за господарите си.Това е робски синдром !Като изключим няколко човека на борда на самолета, всички останали са били от държави, които поробиха и колонизираха България !На никой от тях не му пука за нерадостната съдба на българите.Трябва ли на мен да ми пука за тяхната ?

3

коци

преди 9 години

Язък,какво приказване и писане щеше да паднетука ????

2

25 ГОДИНИ СТИГАТ !

преди 9 години

25 години българският народ е подложен на нечуван ГЕНОЦИД в мирно време ...25 години никой не ни съжали и никой не ни пощади !Защо тогава трябва да скърбя за някакви чужденци, които пет пари не дават за нас ?

1

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Жалко за загиналите мексиканец, 2-*** иранци и 2-*** венецуелци ...За другите граждани на Новия световен ред не ми пука !Странно как ли в самолета е имало цели двама пътници от бедна комунистическа Венецуела, а от богата европейска България - нито един ... :)