19

АТАКИСТ 2

преди 9 години

ПРОЦЕДУРАТАПРИ АРЕСТ Е ОБЬРКАНА---У НАС ГИ ,,АРЕСТУВАТ,,СЛЕД ДОКАЗАНО ОБВИНЕНИЕ----В РУМЬНИЯ ИТАЛИЯ И ДР ДЬРЖАВИ ---НЕ КОЛОНИИ КАТО БЬЛГАРИЯ---АРЕСТУВАНИТЕ ТРЯБВА ДА ДОКАЖАТ ЧЕ НЕ СА ВИНОВНИ НО СА В ЗАТВОРА ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ

18

Kristko

преди 9 години

Та значи,,Без разрешение на Съда не може да се напуска страната!"че,то и днес съдебните лица ги пускат!Пълни глупости на тъпите ,,управляващи"престъпници!Заврете си тия закони на едно място под кръста!

17

Анонимен

преди 9 години

Smechnici...imitirat deinost...dokato grob e na vlast taka che e..zamrazeni dohodi hora rovechi v bokluka alovi zakoni i kuorficheci...narode narode tezi che ni unichogat

16

Анонимен

преди 9 години

Глупости!А кога ще се предвиди възможност за съдебен контрол на прокурорски постановления, с които се отказва образуване на досъдебно производство?Щото бая прокурор ходи на работа само, за да си вземе заплатката и не желае да се разправя с намирането на достатъчно основания за образуване на досъдебно производство или казано на български - не им се бачка на прокурорчетата

15

Анонимен

преди 9 години

"Въвежда се и възможност за изменение на мярката за неотклонение в по-тежка след постановяване на присъдата"А след като Цветанов е ОСЪДЕН на втора инстанция с ефективна присъда ЗАЩО не е в ареста???ЗАЩО БЕ??

14

Анонимен

преди 9 години

Абе онзи ден имаше предаване за румънски прокурори бе, гледайте г-н Цаца и се учете, па се засрамете, не ни ги пробутвайте тези пълни безмислици!!!!Докато се правят, че работят, а ние, че им верваме и кучетата ще се изнесат от тая кална локва тука!

13

гочо

преди 9 години

При присъда :подписка:,какво ми пречи още същия ден да духна.

12

РБ

преди 9 години

Пчеличките си градят килийките,наште хора техните!Природа,майна!

11

Анонимен

преди 9 години

Поредното доказателство, че от БГ парламент, прокуратура, съд и МВР полза никаква.

10

Анонимен

преди 9 години

Да ви пикам на мутренските закони!Без разрешение на съда,обвиняемият не можел да напуска местоживеенето си...ЗАКОНИ ИЗМИСЛЕНИ И ГЛАСУВАНИ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ!!!!!!!!

9

Кочо

преди 9 години

Парламентът сложи спирачки "Цацаров" пред идните Галеви Това са си мислили, че правят!Дефакто не са направили нищо, гореспоменатите мерки са абсолютно нищожни и нищо няма да променят укриването на който кЪдет си иска. Предлагам име на статията :Общо взето в НС кипи безмислен труд :)

8

Анонимен

преди 9 години

Това са кухи работи!!Някакви административни задължения и забрани за подсъдимия, които той въобще няма да спазва.Не си ли ги следите вие г-н прокурор, чакайте някой да ви се обажда къде ходи и какво прави!!!

7

gogo

преди 9 години

Mijai da te lajem

6

Нема такава държава

преди 9 години

Четейки НК , едвам се удържам да не извърша престъпление. Ами , че то повече се набляга на правата на обвиняемия в последствие на осъдения , отколкото на жертвите на престъпление.

5

ХХХ

преди 9 години

ПРАНГИ, ПРАНГИИИИИ...

4

Мунчо

преди 9 години

А ЦвЦв кога?

3

Анонимен

преди 9 години

Без гривни няма да стане

2

Анонимен

преди 9 години

Още една промяна, която няма да работи.То и в момента, при подписка, има забрана за напускане на страната.Ако човек иска да напусне страната, дали ще го спре изискването да не напуска местожителството- града??!!

1

Анонимен

преди 9 години

Така ли гледай ти, аз пък ако съм престъпник първо ще офейкам пък вие ме търсете да се подписвам и да ми издавате документи.