11

Наблюдател

преди 9 години

"Искров: Няма напрежение в българската банкова система" - На банкер и политик никога не вярвайте! Особенно български! Точно преди КТБ да я издънят, ей тоя същото го говореше!!

10

Анонимен

преди 9 години

DNES VARNAHA PARITE NA VEGDI RASHIDOV--NAMERILI GI V MAZETO MU ZAEDNO S DIPLOMATA MU.

9

Анонимен

преди 9 години

Защо се раздават потребителски кредити без надлежно обезпечение?И то не малки суми-в случая те са си направо крадци: нямат и намерение да върнат нито лев.Яли,пили и се веселили-друг са плаща.Живеят си някои на семейни начала имат си деца и си усвояват кредита.После могат да отидат и да сключат брак с нищо неподозиращ жена/мъж.В Русия наскоро е приет закон,който забранява на неизрядни длъжници на банки да сключват брак. Или сключващите брак да бъдат уведомени за дълговете на бъдещия съпруг.

8

Анонимен

преди 9 години

Вярно ли е, че Искров е на служба в КГБ ?

7

Анонимен

преди 9 години

До Жоре СикиджемЯвно баковата система сериозно се е оплескала. Напоследък доста хора казват, че държавата фалирала, но криели от населението.----------------------------------Имаш държава, която задлъжнява все повече и повече, докато се изнасят по 30млд годишно от така наречените чуждестранни инвеститори..... отделно храним нелегални имигранти, малцинства и крадлива висша каста номенклатурчициТо е ясно, че е фалирала!

6

гошко

преди 9 години

Защо тази бедна душа е още на свобода, че и се изказва???!?!?!

5

психолог

преди 9 години

Най големия наглец в България след крадлив дедо Симеон по погрешка наречен цар . Тия по един милион на ден да крадат пак ще казват , че не им стига и мислят за Държавата .

4

Брат Ландри

преди 9 години

До ?!?Докато не се научиш да пишеш грамотно, няма смисъл да пускаш коментари.

3

Biserka Pinizova

преди 9 години

kakva e polzata na bg narod, bg trezor, bg predpriemachite, bg proizvoditelite, bg potrebitelite ot BNB i neinia shef gospodin Iskrov & CO v BGN/$? Pardon za neudobnia vapros, kolko struva na bg narod kompetentnata rabota na gospodin Iskrov ot postapvaneto mu na posta do sega v BGN/ $?

2

?!?

преди 9 години

Не мога да повярвам колко е нагъл тоя! Тук не става дума само за надзора, за да се скрият следите на толкова пари са правени огромни трансфери и сделки за кредити, който няма как да не са направили впечатление, като и за 10 000 лева оведомяваш БНБ. Затова Искров да не се крие зад надзор и лъжливите финансови отчети - той е за затвор за дълго.

1

Жоре Сикиджем

преди 9 години

Явно баковата система сериозно се е оплескала. Напоследък доста хора казват, че държавата фалирала, но криели от населението.