11

zina

преди 9 години

Interesno mi e za kakvo im beshe na tova uchilishte vtori Li treti Li avtobus? Da bqha im napravili nqkakav remont.

10

An

преди 9 години

Do zam.kmeta-znachi 6tom sa ot selo tiq deca Dai da mizerstvat,za tqh nqma otvoreni programi ,a za pri6tevki na obl.uprava ni6to ne se otkazva!Golqmo BRAVO

9

Хари

преди 9 години

Децата са единствените хора в България, които неоспоримо заслужават цялата обич, грижа и внимание на което сме способни. Когато става въпрос за тях, оправданието "няма пари" е меко казано нелепо. Заеми вземаме за какви ли не глупости, ама за училището няма. И докога ще чакаме само на европрограмите. Кметът на това село да беше си размърдал *** и от местните хора да беше поискал помощ. По една керемида от къща да беше взел и покривът щеше да стане.

8

а

преди 9 години

Против мухъв и влага има едни устройства дето се слагат на дограмата (за да не се включва ток или батерии), аз си взех от софия намерих ги на безвлага.цом и работят. Но това тук говорят за вода с кофи, не само мухъл и влага, то може да се наложи голям ремонт.

7

Десислава

преди 9 години

Как не ги е срам?За това няма,за онова няма!А как намерихте пари за бежанците и то бързо,бързо!Гледам и не свършват!Това ако не е геноцид срещу собствените ни деца,здраве му кажи!

6

кмета

преди 9 години

до софиянеца ти кога си бил в Силистра, да пишеш ,че кмета бил от БСП кмета си е от ГРОБ. Гроб управлява в Силистра Гради България, Виждате ли колко гради ГРОБ в Силистренските Общини??????????

5

SS

преди 9 години

Силистра - Гроб

4

Станчо

преди 9 години

Кметът на Лом е от герб, Видин - герб, Монтана - сдс

3

Софиянец

преди 9 години

Всички кметове на комунистическите градове като Силистра , Видин , Монтана , Лом и други подобни , мислят само за кражби . Днес на обяд ако получат в община Силистра пари за ремонт на училището , след обяд кмета ги е откраднал . Това и затова си гласувайте още за БСП и ще си мизерувате .

2

Подписка

преди 9 години

Подписка, община, европари, ново даскало. Толкова е просто, аз ли да ви напиша проблема до точната институция. До септември ще сте готови. Нързели

1

Гергана

преди 9 години

ученици