39

Анонимен

преди 9 години

В БГ наистина има средна класа, и това са клошарите. А не лекари или строители те са просто работници и служители

38

пешо

преди 9 години

Ще падна от смях, че в Япония не изхвърляли разделно... Ама моля Ви се недейте така! Във всеки японски град варират, но като цяло почти навсякъде японците изхвърлят отпадъците си в контейнери за хартия, картон и запалими отпадъчни материали, в други за пластмаса, в трети за пластмасови бутилки. Освен това има и контейнери за стъкло, за алуминиеви кутии от безалкохолни и бира и няколко други видове.

37

Анонимен

преди 9 години

До BURZUMПроблемът е, че за да изровят и 2-3 пластмасови неща или няколко кашона изхвърлят целия *** навън и разбира се след като си отделят това, което им хареса останалото го зарязват на улицата да го духа вятъра и да го разнасят бездомните кучета. И после що било мръсно и имало зарази. Ама на тях им е по-лесно да изхвърлят всичко навън и така за си ровят.

36

Анонимен

преди 9 години

"Карат ги. От кофите ги взимат, откъде иначе", каза пред Dnes.bg работник от пункт за вторични суровини в "Красна поляна".По негови сметки обаче колкото и да се ровят из ***, успяват да си докарат до 100 150 лева месечно. Е ТИЗИ 150 ЛВ. МЕСЕЧНО МИНИСТЕРСКА ЗАПЛАТА ЛИ СА????????

35

Батко

преди 9 години

До анонимен 37 - ама само ти ли не разбра че става дума за 150лв. на ден, или така ми се струва...

34

Анонимен

преди 9 години

Кое е по-хубаво, ром да краде и да взима помощи или ром да не плаща данък и да получава помощи..????Аз съм за второто зло :)

33

Анонимен

преди 9 години

До VASZashtoto nashata mafija e v upravkenieto na durzjavata, tja ne se zanimava s rabota, a prodava bivshi naj-skupi predprijatija za "1 stotinka". Kak ne go znaesh, zashtoto po vuzmutenija ti vupros lichi, che "upravljavash", t.e....

32

брашно няма

преди 9 години

няма брашно

31

Анонимен

преди 9 години

Maitap!Ministerska zaplata! 100 150 lv na mesec! De da bqha 1000 1500lv!

30

Аз

преди 9 години

До Хм..Странни разсъждения и логика, вероятно обилно поляти с алкохол!

29

Анонимен

преди 9 години

Бате, аз под 1000 лв. не падам долу с каруцата

28

www

преди 9 години

До БПФС първия Ви абзац съм напълно несъгласен, а с втория напълно съгласен. Бизнесът на клошаря е да опразни някое мазе на някого с много железо извътре, т.е. клошарът действа на "удари", останалото е по между другото - мота се, пита, разпитва, проси и докарва по някой лев. Не знам какво разследване прави БТВ, но пробвайте и Вие да наблюдавате колко често се вадят бутилки и пресметнете колко тежат.Що се отнася до каруците - не съм видял полицай да ги спира. Защо? Не могат ли да арестуват?

27

www

преди 9 години

До VASЗащото в италианската държава има мафия, а в българската мафията си има държава!

26

VAS

преди 9 години

Защо в Италия бизнеса с *** е в ръцете на Мафията, а в Българияна клошарите?

25

Анонимен

преди 9 години

Всеки който работи е достоен за уважение !

24

123

преди 9 години

Слаба ви е аритметиката

23

Хм..

преди 9 години

До 25 АнонименМнението което написах в пост фактически е изразено от жена /*** / която, уважавам заради трудолюбието и , която работи към чистотата и мете нашата улица!!!

22

Хм..

преди 9 години

до АзМинистър = клошар = далавераджия = боклукчия, но не съвсем щот остава ненужното/негодното за продан, и го разхвърля около кофите! Също така възпрепятства/затруднява уличното движение! пп. боклукчия, клошар - да не се бърка с чистач и чистофайник!

21

Анонимен

преди 9 години

Необлагаем доход било, ми рови ти по кофите и реализирай необлагаем доход. Първо да проверят с какви пари Сидеров спи в най-скъпите хотели, пуши пури и пие шампанско, както и всички останали ***, пък после се занимавайте с клошарите, които както беше споменато, поне не крадят!Отделно престъпниците по затворите, вместо да седят и да се образоват в тънкостите на бъдещите си зулуми на топло, да ги хванат да изпълняват обществено полезен труд, както и осъдените условно, и още, и още...

20

Анонимен

преди 9 години

Всъщност факт е че вършат полезната работа, която трябваше фирмите за честота да вършат и да разделят ***.В Япония никой не хвърля разделно, има фабрики които разделят ***. Ама това струва пари. А у нас хората хвърлят на едно място. После минават и ония разделните уж и с един камион прибират 3-те кофи заедно, пък получават субсидии от общината...