116

КИКИ

преди 9 години

Аз съм категорично "ЗА" смъртното наказание ! Ако някой може да си позволи безнаказано да убие малко дете и в куфар да го изхвърли в езерото, друг да изнасили, удуши или убие 80-годишна баба за 50 лева от пенсийката и, трети да те нападне в собствения дом- ограби, убие ..... и още какво ли не, нима не заслужава смъртно наказание !!!! Ще кажете "зъб за зъб" - НЕ - просто справедливост !!!!

115

Анонимен

преди 9 години

И като го върнете....ще заживеем всички, като братя.

114

Анонимен

преди 9 години

До БорисМи референдум бе майка! Нема а са плашиш!

113

Борис

преди 9 години

1. Такива анкети позволяват да се гласува многократно и няма абсолютно никакъв контрол2. Не може на база на посетителите на един сайт да се правят заключения за всички българи! Това е против всякакви статистически принципи и е абсолютен идиотизъм! Колкото до авторите... "77% от българите" е изцяло манипулативно! Правилно би било 77% от читателите на днес.бг!

112

Истинските виновници

преди 9 години

Всичко ще си дойде на мястото, когато започнат да се оповестяват публично имената на лицата от съдебната система - съдии, прокурори и т.н., виновни за пускането на свобода на престъпници като убиеца-рецидивист на Вероника. Повсеместното чувство за безнаказаност е причина за всички злини у нас.

111

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 161Що бе твоите идоли от САЩ изпълнявят смъртни присъди! Що да не се поучим от тях? Какво лошо виждаш да пунтираме американците? И без това ги настигнахме по престъпност, че може и да сме ги задминали! Нека да се поучим от най-великата нация, от свръх човеците.

110

Анонимен

преди 9 години

Този резултат означава,77 процента от гласувалите в анкетата, са пияни *** и чучугуни. Същите тези в постовете си използват думи като: - триполови, ***, нато вън и разни други техни си простотии.Но те явно толкова си могат.

109

Анонимен

преди 9 години

Съдебната ни система, един тефтер не може да опази!

108

До някъде си прав

преди 9 години

До 153"Да хвана един Ак-47 и да почна на ред" Като идея не е лошо!!! Но от къде ак-47 след като които ги продадоха в Братска Никарагуа и друго ако някой който също има ак дойде при теб и те почне на ред???;-)

107

do 144

преди 9 години

dojivoten zatvor pak ste si ima za takiva "drebni" narushenia, kakvito Vie opisvate. a bg referendum ste ima za smartno nakazanie - da prouchim detailno kakvo iska bg narod. dali e prost ili e umen bg narod, ama dosta broiki parlamentaristi v bg i po sveta e narodil - tova e druga tema obache.

106

Анонимен

преди 9 години

Абе каква демокрация сме ние?Няма нито един референдум. Няма забрана на БКП. Няма нито един осъден комунист. Паметника на комунистите си стои в центъра на София. Няма осъден министър или поне политик. Смъртното наказание е ясно, че хората го искат. Но черните си крадат необезпокоявано заото закона е на тяхна страна. Защото не можеш да го гръмнеш докато краде. Даже не можем да ги наричаме на етнос, а трябва да им викаме "бренди".Да хвана един АК и да почвам наред журналисти, политици,магистрати

105

Има и друго!

преди 9 години

Е да ама има НЕВИННИ ХОРА натопени от други, които са разстреляни без вина? Случаите не са един или два.. Помислете пак!!! За доказани убийства сам с Две ръце!!!

104

Politik

преди 9 години

Djavkate si pumiari-SAMO SI PLASHTAITE DANACITE:Zirka e bezplaten

103

Анонимен

преди 9 години

Интересно защо българинът не се замисли какъв е генезисът на престъпността и как да я спре от зародиш. Или мисли само за последствията. Първо, родителите са абдикирали от възпитанието на децата си. Второ, не настоява за промяна на учебната система, която да дава качествени знания и кариерно развитие. Трето, не дава никакъв личен пример на децата си защо труда и инициативността са мотив да се развиваш. И си мислят, че като създадеш *** ще ги изплашиш със смъртно наказание.

102

ггг

преди 9 години

На българина не му пука кой е виновен за убийство, иска само да има хванат някой и да бъде съден.Така както стана с Убийството на Вероника, човека който хванаха е изкупителна жертва да ви прилича на човек който е тръгнал от единия край на България стигнал до някакъв мост и решил да убие момичето за 5 лева.Така като го гледате кинта и 20 висок хилав дали ще му стиска да нападне опонент по висок от него още повече да го посече в гръб по главата.Убийците са навън а нарочените *** в затвора.

101

До 137

преди 9 години

Смъртната присъда е е най-тежкото наказание, както в момента е доживотен затвор. За да получиш такава присъда трябва да има неопровержими доказателства и самопризнания! Досега не знам за човек, който несправедливо да е получил доживотна. Съда ни е обикновено е несправедлив, когато не осъжда човек, който е за осъждане. Сигурен съм, че няма как да осъдят на смърт някой невинен, така че се успокойте.

100

хах

преди 9 години

Държава, в която никой няма вяра на съда, искате да се върне смъртното наказние. Ами това си е пълен парадокс. Американците, които са с едни от най-стабилните съдебни системи понякога правят грешки, камо ли тук. Корумпираните съдии няма да ги коментирам, а некорумпираните ще избягват да издават такава присъда на всяка цена.

99

антиЕС

преди 9 години

морала и ценностите трябва да се променят ,другото е гонене на вятъра.Като първата стъпка е да вкарат в учебната програма вероучение

98

Анонимен

преди 9 години

*** народ и това си е . ПО голямата част от населението не мисли с главата си а остава да бъде водено за носа . За какво ви е да връщате смъртното наказание, като системата не работи още от самото начало, нито полицията си върши работата нито криминолозите нито СЪДА. Никой от тези не си върши работата а вие искате да променяте края на приказката. Не може да искате да ядете риба, ако нямате кой да я хване и кой да я сложи в тигана и да я приготви. Хващат се разни който са изкупителни жертви.

97

Julis

преди 9 години

До всички онези които искат смъртно наказание. Наистина ли вярвате в почтеността, професионализма и етиката на съдебната ни система дотолкова че да поверите живота си в ръцете й. Какво ви кара да мислите че утре няма да сте на неправилното място в неправилното време и няма да изкупите чужди грехове? Вярвате ли в българските съдии, вярвате ли в разследващите органи, отговорете откровено с ДА на този въпрос и чак тогава искайте връщане на смъртното наказание!