30

бай Иван

преди 9 години

Тоя пак ли изпълзя от дупката.Развали ми настроението за първа пролет.Явно има още за крадене в обрания от комунистите бостан ,щом се пънат за власт,въпреки че са бита карта...

29

бб

преди 9 години

До гочкатаи за какво ти е тази революция бе червен бетон ? или мислиш,че някой ще се върне в ерата на трабанта и ще остави големите си къщи и коли ???...или мислиш,че някой ще върне комунизма назад !! *** си ти *** !! само дърпате вече 25 години милата ни родина назад без да мислите за избягалите млади хора навън !!!...та нали те са вашите внуци,които ви изпращат някой лев към мизерните ви заплати и пенсии !! и никога няма да се върнат при вас бетонните глави !

28

Анонимен

преди 9 години

Смешници!

27

Анонимен

преди 9 години

Гочка, хващай гората.

26

ИСТ

преди 9 години

Станишка, най големият ви успех преди 8 години беше Полски Трамбеш. Сега се очаква да спечелите 10-15 села.

25

Kuncho

преди 9 години

Тея от БСП сая закъсали,щом самотакива екземпляри управляват тази партия!Станишев- крепил предходното правителство съ златния пръст на Сидеров и един от тези издигнали пеевски за шеф на ДАНС,Орешарски-първият премиер научил всички задни изходи на обществените сгради в София.Гечев-финансовия министър по времето на Жан Виденов, когато отново изпофалираха един куп банки.Нямаш ли срам Сер Геи!

24

гочката

преди 9 години

Много се уплашихте бре герберска ***. Ако не стане с избори с революция ще ви изчистим , без Станишев. Той се опитва да ви спаси. Ама сте глупави. А за крадливите и лъжльовците ще има народен съд.

23

Анонимен

преди 9 години

Тоя съсел от коя дупка изпълзя

22

Анонимен

преди 9 години

Станишев, никакъв цирк е да завлечеш 3 милиарда и да не направиш нещо.Задаи си този въпрос: КОЙ ФАЛИРА КТБ?!?!Жалък тарикат не може да управлява държава.

21

Каква "битка &q

преди 9 години

СърГея , пак пуска БСП , по пързалката преди изборите...ха,ха,хааааааааааа... На Позитано са останали вече ...един файтон хора...

20

до 26

преди 9 години

то има ли някаква разлика между ДПС и БСП! ръководствата на двете партии са все бивши номенклатурчици на БСП и агенти на Държавна сигурност! Разлъката мужду тях беше един цирк, който двете партии си спретнаха за да заблудят овчия си електорат и да избягат от властта, защото нямаше вече какво да се краде: изтеглиха заеми и ги присвоиха, откраднаха европари и пак им спряха парите от ЕС по всички програми, фалираха КТБ за да си присвоят 4-те милиарда и така - откраднаха каквото имаше и си тръгнаха

19

АЙДЕЕЕЕЕЕЕ...

преди 9 години

....ХОМОСОЦИАЛИСТА ОТ БРЮКСЕЛ......ПАК ЗАПОЧНА ДА КОВЕ ИНТРИГИ И РАЗПРАВИЙ...!Много бързо профука парите от австрийския рушвет ,бе.....Здравата си огладнял!

18

Анонимен

преди 9 години

Уважаеми съфорумци,сега истинския враг на България е ДПС

17

Анонимен

преди 9 години

3-то поколение комунист! Баща му е баш инициатора за концлагерите през 50-те години на миналия век! Но ако не по жестокост, то по наглост и безочие сина му го надмина!Браво о партио любима, какви герои си раждала, раждаш и сега макар, че си 100-годишна девственица!

16

байСтоян

преди 9 години

Мързелив, Лъжлив,Крадлив.Ха познай какво е това животно? КОМУНИСТ това е бе.Нали това го беше казал и Тато на онзи неговия съшумкар, който го беше попитал как така е забогатял а той му казал,че трябва да става по рано т.е. през ноща когато другите спят.

15

Анонимен

преди 9 години

Ей тъкмо бях отвикнал до го гледам тоя гад и пак взе да философства.А бе трай си бе мижитурко такава.

14

vesko02

преди 9 години

Хората в Европа не разбраха ли с какво си имат работа?Даже не съм сигурен дали се лекува

13

Анонимен

преди 9 години

от статията и от фактите от управленията на комунистите става ясно че комунист не може да мисли градивно ... цялото му същество мисли как да омаскари противниците си

12

софиянец

преди 9 години

АБЕ ЕЙ СКАПАН И КРАДЛИВ СУЕК ,КОГА ЩЕ ТЕ ВКАРАТ В ЗАТВОРА

11

Анонимен

преди 9 години

Сергей, ти кога изпълзя от мишата дупка, че взе да църкаш?